A Fal leomlását ünnepli idén az MTV
Címlap / Őrület / A Fal leomlását ünnepli idén az MTV

A Fal leomlását ünnepli idén az MTV

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-19

Alig múlt el az MTV idei első díjátadója, az MTV Movie Awards, a csatorna máris a következőre készül: a kontinens legjobbjait díjazó Europe Music Awards-ra, amelynek története során immár negyedszer Németország - idén Berlin - ad otthont. 

 

Rendezvénynaptár
A gála, amelyet ősszel rendeznek majd meg, a legközelebb áll Magyarországhoz, hiszen tavaly és tavalyelőtt is volt magyar esélyes a Local Hero kategóriában. A show időpontja egybeesik a berlini fal lebontásának huszadik évfordulójával – éppen ezért ennek jegyében zajlanak az előkészületek is.


Az Europe  Music Awards a legnagyobb európai zenei díjátadó, amely az MTV nevéhez fűződik. A gála – amelynek tavaly Liverpool adott otthont – idén Berlinben kerül megrendezésre, és a berlini fal lebontásának huszadik évfordulójának jegyében telik majd.

A helyszínt a világ legmodernebb és legkorszerűbb csarnoka adja majd, ahol összesen 17 ezer néző követheti végig élőben a legjobbak produkcióit, és természetesen a díjátadást is.

Az zenecsatorna szerint, ahogyan húsz éve leomlott a fal Kelet és Nyugat között, úgy most a zene is minden akadályt legyőz, minden falat lebont. Éppen ezért a Europe Music Awards logója is falat formáz, tisztelegve a húsz esztendővel ezelőtt történtek előtt.
 
 
[ 748 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x