HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-09-18
Címlap / Őrület / Hatan erőszakoltak egy seprűvel, elzárták a külvilág elől a sírdogáló énekest

Hatan erőszakoltak egy seprűvel, elzárták a külvilág elől a sírdogáló énekest

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-09-18

Lapszemle: Még gyerekek a könyörtelen erőszakolók, így nem lehet megbüntetni őket. A Csillag Születik nagy felfedezettje összeroppant. 

 

Az egerbaktai általános iskola egyik tantermében a kislányt először lefogták, majd a földre teperték, ahol minden ruhát lerángattak róla. A Blikk úgy tudja, a kislányt egy seprű nyelével erőszakolta meg a hat támadó közül az egyik. A könyörtelen tinik mind 14 év alattiak, így nem bünteti őket a törvény.

A sértett és az elkövetők negyedikesek voltak, a kislány a megyei önkormányzat gyermekvédelmi intézetének lakóotthonában élt Egerbaktán, s a falu iskolájába járt. Kocsa Erika, az intézet igazgatónője a Népszabadságnak elmondta: a múlt pénteken mutattak neki egy mobiltelefonos felvételt, amelyen a kislányt bántalmazza két fiú osztálytársa: a haját ráncigálták, a ruháját tépkedték, és ütlegelték. Később a kislány is elmesélte a gyámjának a történteket, de szemérem elleni erőszakról nem számolt be. Az intézet orvosa megvizsgálta őt, s ő nem talált erre utaló jeleket, de szakértői vizsgálatra még nem került sor.
   
A tehetségkutató nagy felfedezettjének minden segítséget megadnak ahhoz, hogy képes legyen összeszedni magát a következő döntőre. A lírai hangú csepeli teremőr a múlt hétvégén mély átéléssel előadott dala után összeroppant a színpadon, megríkatva nézőit is. A Bors úgy értesült, hogy Tabáninak akár pszichológus is segíthet, hogy szombaton megfelelő lelki állapotban állhasson kamerák elé.


(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)
 

 
 
[ 2033 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
/img/hirdetes/harmonet_kinai.png
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x