Tizenháromszoros vesecsere huszonhat műtéttel
hirdetés
Címlap / Őrület / Tizenháromszoros vesecsere huszonhat műtéttel

Tizenháromszoros vesecsere huszonhat műtéttel

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-05-06

Huszonhat műtéttel 13 súlyos állapotban lévő vesebeteg páciens kapott új szervet vesecserék láncolata segítségével az Egyesült Államokban. 


Rendezvénynaptár
Az úttörő vállalkozás az eddigi legnagyobb láncadományozás - közölték a washingtoni Georgetown Egyetem kórházának illetékesei.

A vesére váró embereknek hozzátartozóik felajánlották ugyan a szervüket, amely azonban nem mutatott elegendő egyezést. Ezért folyamodtak a sebészek a cserékhez: a rokon felajánlja veséjét egy idegennek, amiért cserébe egy másik beteg hozzátartozójának egészséges és egyezést mutató veséjét kapja meg saját családtagja.


A 13-szoros csere komoly logisztikai szervezést igényelt, hogy mindenki számára megtalálják az ideális párt. Három altruisztikus, önzetlen donor is volt a 13-as láncolatban.

Azért, hogy édesanyja veséhez jusson, Hudgensék lánya az Otten házaspárból a feleségnek adományozta veséjét, innen a férj a Boyd család lányának ajánlotta fel veséjét, amiért cserébe Boyd apuka a Robbs házaspár nőtagjának adta az övét, akinek férje viszont egy baráti pár tagjának adományozta saját szervét, és így tovább.

A dominószerű szervadományozásban így összesen 13 donor és 13 recipiens vett részt.


(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)

 


 
 
[ 1302 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
/img/hirdetes/2021/baby_more.png
 
x