Letiltották a csókolózó férfiakat a tv-képernyőkről
Címlap / Őrület / Letiltották a csókolózó férfiakat a tv-képernyőkről

Letiltották a csókolózó férfiakat a tv-képernyőkről

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-18

Nem lesznek csókolózó férfiak a tv-reklámokban a jövő heti amerikai Szuperkupa idején. 

 

Rendezvénynaptár
Amerikai médiajelentések szerint a CBS televízió száműzött néhány kényes témát a félidők közti szünetekben vetített hirdetésekből az amerikai profi futball-liga döntője alatt. A homoszexuális férfiak társközvetítő ügynökségének reklámja is áldozatul esett az intézkedésnek, akárcsak az egyik internetes oldal hirdetése, amelynek főszereplője egy hangsúlyozottan lányos volt profi sportoló. Egy vitatott abortuszellenes hirdetés ugyanakkor a programban maradhatott.


A GoDaddy.com honlap - egy kitalált figurával - Larry Jones profi focistával akart reklámozni. Ahelyett, hogy a kemény edzések után nagy húsokat enne és sört inna, Larry most Lolának hívatja magát, és női alsóneműket tervez. A reklámban egy megtermett fekete férfi látható, először futballmezben, majd rózsaszín fodros ruhácskában, és eltúlzottan nőiesen magasztalja mintakollekcióját – de csak az interneten lehet sikeres. A másik visszautasított reklámban, a mancrunch.com hirdetésén két üvöltő szurkoló kerül közel egymáshoz, amikor egyszerre nyúlnak a chipsestálba. Néhány másodperc múlva a két férfi csókolózva hever egymás karjaiban - míg egy harmadiknak majdnem kiesik a chips a kezéből.

A CBS ugyanakkor engedélyezte az egyik konzervatív keresztény csoport által működtetett honlap, a focusonthefamily.com hirdetését. A kisfilmben egy asszony mesél arról, hogy 23 évvel ezelőtt abortuszt javasoltak neki, mert amőbás vérhasban szenvedett. Ennek ellenére a gyermek megtartása mellett döntött, aki nem más, mint napjaink futballsztárja, Tim Tebow. A bírálók, elsősorban nőszervezetek szerint a CBS és a reklám is szexista. Nyomást gyakorolnak a nőkre, hogy ne vetessék el magzatukat - állítják.

Bob Garfield médiaszakértő a reklámok körüli felhajtás egész más hatását látja. "A vitákon keresztül mindegyik nagyobb figyelmet kap, mint amit valaha is meg tudott volna fizetni - és a képernyőről száműzöttek ráadásul teljesen ingyen". 

 
 
[ 1562 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot


Warning: Division by zero in /var/www/lapcsalad/harmonet.hu/include/fooldal/rendezvenynaptar_slide_jobb_oszlop.php on line 72
 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x