Elindult az abortusz valóságshow!
Címlap / Őrület / Elindult az abortusz valóságshow!

Elindult az abortusz valóságshow!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-06-06

Egyelőre még csak Amerikában, de elindult a Bump+, az abortusz valóságshow! Arra lehet szavazni, a bemutatott esetben legyen-e abortusz, vagy inkább tartsák meg a gyereket. 

 

Horror? A valóságshowk készítőitől szinte minden őrültség kitelik, amióta a sima Big Brother már uncsinak számít – terveztek már kukucskáló műsort haldoklókkal, szülő nőkkel, spermadonorokkal és A legyek ura stílusában magukra maradt gyerekekkel.

Szóval egy élesben menő magzat-kiszavazó showra is biztosan lennének jelentkezők és a közönség egy része is nyilván rácuppanna, tartunk tőle, most hogy az ötlet megvan,  egyszer erre is sor kerül.


A Bump+ azonban nem ilyen. Itt amatőr színészek játszanak el valóság alapú történeteket, aztán lehet szavazni. A szavazás eredményeként az abortusz (vagy a gyerek) tehát virtuális. A sorozat (egyelőre?) nem is a televízióban nézhető, hanem az interneten.

A műsor népnevelő szándéka elég egyértelmű, azt akarja szemléltetni és persze elfogadtatni, hogy lehetnek olyan helyzetek, amikor a nemszeretem abortusz a kisebbik rossz. Mindezt egy olyan társadalomban, amelynek jelentős része görcsösen, európai szemmel nézve érthetetlenül radikálisan ellenzi a művi vetélést – bármi is legyen annak az oka. Abban az országban, ahol az Élet nevében rendszeresen agyonlőnek nőgyógyászokat.

A producerek szerint a cél a valóságshow-kon felnövekedett nézők bevonása az őszinte, nyílt beszélgetésbe. Ezt szolgálják a bemutatott esetek is, például a fiatalasszony, aki megcsalta Irakban állomásozó férjét, az elvaduló buli nem várt következménye és egy erőszakos kapcsolatban élő lány.

A műsor persze azonnal kiverte a biztosítékot Amerika konzervatív felében, egymás érik a tiltakozások és a lesújtó kritikák. Ők azt hangsúlyozzák, hogy a show az abortusz reklámja, megzavarhatja a súlyos helyzetbe keveredett lányokat és megfeledkezik arról, hogy a magzat is élőlény, akinek jogai vannak.

 

 
 
[ 3329 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x