Újraélesztések távsegítséggel Hajdú-Biharban
hirdetés
Címlap / Őrület / Újraélesztések távsegítséggel Hajdú-Biharban

Újraélesztések távsegítséggel Hajdú-Biharban

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-13

A mentősök telefonos segítségével sikerült újraéleszteni egy másfél éves gyermeket a Debrecen melletti Bocskaikertben - közölte Ratku Attila, a térségi mentőszolgálat mentésvezetője az MTI-vel. 


Rendezvénynaptár
A bejelentés szerint egy lakóház udvarán lévő kerti tóba fulladt egy kisgyerek. A mentősök - akik azonnal mentőautót, mentőhelikoptert és speciális ellátásra alkalmas gyermekmentőt indítottak helyszínre - telefonon adtak instrukciókat a gyermek lélegzésének újraindítására, s azt a helyszínen lévő civilek azonnal meg is kezdték.

Mire néhány perc múlva a mentők a helyszínre értek, a gyermeknek beindult a spontán légzése, de megfigyelésre a debreceni gyermekklinikára szállítottak - mondta a mentésvezető.

Ugyancsak a mentők telefonos instrukciói alapján, egy helyben nyaraló orvos segítségével próbáltak újraéleszteni vasárnap egy férfit, akit Bakonszeg belterületén ütött el egy autó. Bár az újraélesztés sikerült, a férfi később belehalt sérüléseibe. A baleset két másik, könnyű sérültjét a berettyóújfalui kórházba szállították.


 
 
[ 1543 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x