Börtönbüntetés a prostit futtató rendőröknek
Címlap / Őrület / Börtönbüntetés a prostit futtató rendőröknek

Börtönbüntetés a prostit futtató rendőröknek

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-09-26

Két év két hónap, illetve négy év két hónap letöltendő börtönbüntetéssel sújtott a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Bíróság tegnap egy volt nagycserkeszi rendőrt és felettesét, akik 2009-ben pénzért ígértek védelmet egy nyíregyházi prostituáltnak. 


Rendezvénynaptár
Az első- és a másodrendű vádlottat, Rácz Imre törzsőrmestert és Burik Róbert törzszászlóst hivatalos személy által, kötelességszegéssel elkövetett vesztegetés kísérletében találta bűnösnek a megyei bíróság. Civil társukat, István Dávid harmadrendű vádlottat bűnsegédként elkövetett vesztegetés bűntettében mondták ki bűnösnek és két év két hónap börtönt szabtak ki rá.

A Nyíregyházához közeli község körzeti megbízottjaként dolgozó Rácz Imre 2009 nyarán ajánlotta fel a 36-os főút mellett tevékenykedő fiatal prostituáltnak, hogy pénzért nem intézkedik ellene tiltott kéjelgés miatt, és megvédi az őt futtatni akaróktól. Ezért a szolgáltatásért hetente negyvenezer forintot kért a nőtől, aki - többszöri egyeztetés után - végül beleegyezett ebbe.

A vádlottak és ügyvédjeik enyhítésért és felmentésért jelentettek be fellebbezést. A büntetőper a Debreceni Ítélőtáblán folytatódik.
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 2496 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x