Így csalnak ki pénzt a nőktől
Címlap / Őrület / Így csalnak ki pénzt a nőktől

Így csalnak ki pénzt a nőktől

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-07-24

Charles Wacaster és George Abbey 40 körüli egyedülálló nőkre vadásznak a Facebookon. Valószínű, hogy ezek álnevek, és az is lehet, hogy ugyanazt a személyt rejtik, mert nagyon hasonló a módszerük... A jóképű férfi a közösségi portálon megosztott fotón bizonyára valaki más... 


Rendezvénynaptár
Az egyik egy olajtársaság mérnökének adja ki magát, a másik napenergiával foglalkozó mérnöknek. 1-2 hétig szenvedélyes és romantikus szerelmesleveleket küldözgetnek, de azt is leírják, hogy éppen Afrikában (Ghanaban vagy Beninben) dolgoznak.

Ezután, arra való hivatkozással, hogy Afrikában nem működik a bankkártyájuk, pénzt kérnek az "áldozatuktól", azzal az ígérettel, hogy ebből a pénzből meglátogatja Magyarországon, és itt duplán adja vissza.

Az ügyre egy olvasónk hívta fel a figyelmet, hangsúlyozva, hogy egymás után két barátnője is besétált a csapdába, az egyiket már a Western Union-ból kellett kirángatni, nehogy elküldjön egy ismeretlen embernek 1500 dollárt! Intelligens nőkről van szó, csak ennyire szeretethiányosak, hogy (majdnem) bedőltek egy ilyen ócska trükknek.
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 2824 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x