Elájult a vörös panda a tűzoltói mentéstől
hirdetés
Címlap / Őrület / Elájult a vörös panda a tűzoltói mentéstől

Elájult a vörös panda a tűzoltói mentéstől

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-12-04

Elájult egy vörös panda megmentői kontársága miatt Németországban. 

A drezdai állatkert vörös pandája kiszökött otthonából és felmászott egy fa tetejére, 13 méter magasra. Az állatkert tűzoltókat hívott segítségül, akik két csapattal érkeztek. Az egyik elkezdte kicsomagolni a vastag matracot, amely a mackó zuhanását volt hivatva tökéletesen lefékezni, a másik viszont nem várta meg, hogy helyére kerüljön a védőeszköz, és locsolótömlőkkel spriccelte a medvét a fáról, amely a puszta földön landolt. Akkorát esett, hogy elvesztette eszméletét, és agyrázkódással kell kezelni. Szerencsére törések helyett megúszta néhány vágással, amelyet az ágak ejtettek rajta, de idegrendszerét nagyon megviselte a kaland.

A mentési módnak - amely inkább támadással ért fel - ugyanakkor meglehet az az előnye, hogy ez a panda soha többé nem akar kiszökni és fára mászni, nehogy megint megmentsék.

A mackó borzalmas puffanása a földön jó pár állatkerti látogatót megdöbbentett.

"Lehet, hogy ezeket a pandákat a kihalás fenyegeti a vadonban, de valószínűleg nagyobb biztonságban vannak ott, mint, amikor tűzoltóink mentik őket" - idézett egy látogatót austriantimes.at című osztrák hírhonlap. 
 
[ 2131 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x