Feltehetően "fürdősó-drog" miatt vetemedett kannibalizmusra...
Címlap / Őrület / Feltehetően "fürdősó-drog" miatt vetemedett kannibalizmusra

Feltehetően "fürdősó-drog" miatt vetemedett kannibalizmusra

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-11-28

Agyonlőttek a miami rendőrök egy férfit, aki feltehetően úgynevezett "fürdősó-kábítószer" hatása alatt lerágta egy hajléktalan arcát. 

Mind a kannibál, mind az áldozata meztelen volt. A rendőröknek több lövést kellett leadniuk, mire sikerült megállítani a támadót, a 31 éves Rudy Eugene-t, aki a felszólításra csak acsarkodott rájuk és a fogaival tovább marcangolta a másik férfi arcát. Az esetről, amely szombat délután történt egy forgalmas autópálya rámpáján, egy arra haladó kerékpáros értesítette a rendőrséget.

Armando Aguilar, a Rendőri Testvériség Rendjének igazgatója szerint a tettes magatartása arra utal, hogy úgynevezett "fürdősó-drog" hatása alatt állhatott.

"A szer szedői teljesen beszámíthatatlanná és erőszakossá válnak" - jelentette ki Aguilar.


Paul Adams, a miami Johnson Emlékkórház sürgősségi osztályának orvosa szerint a drog hatására az emberek delíriumos állapotba kerülnek és rendkívüli erőkifejtésre képesek.  Felidézett egy esetet, amikor egy 70 kilogrammos férfi lefogásához hat rendőrre volt szükség.

Az új LSD-ként emlegetett, szintetikus "fürdősó-drogok" az amfetaminhoz hasonlóan fejtik hatásukat. A nevüket onnan kapták, hogy többnyire fürdősóként vagy növényi tápként forgalmazzák őket. Az elnevezés többnyire mefedront vagy metilenedioxipirovaleront (MDPV) tartalmazó szereket takar, amelyeket szájon át, felszippantva vagy befecskendezéssel juttatnak be a szervezetbe. Forgalmazásukat az Európai Unió országaiban és az Egyesült Államokban az elmúlt években egyaránt betiltották.

Mefedront 1929-ben állítottak elő először, majd 2003-ban "fedezték fel ismét", és a serkentőszert az évtized második fele óta az interneten forgalmazzák. A "fürdősó-drogok" hatására a test hőmérséklete és a vérnyomás erősen megemelkedik, a hatása alatt álló emberek hallucinációra, paranoiára, dühkitörésekre hajlamosak. 

A szombati kannibáltámadás áldozata arcának 75-80 százalékát elvesztette, állapota válságos. Nevét a hatóságok nem hozták nyilvánosságra. Az elkövető egy gépjármű-kereskedésben autómosóként dolgozott, a Miami Herald szerint korábban csak kisebb kihágásokat követett el.

Eugene 2007-ben elvált. A volt felsége azt állítja, hogy a férfi erőszakos volt vele szemben.

A rendőrség keresi azokat az autósokat, akik az autópályán szemtanúi lehettek az incidensnek.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5443 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x