Ártatlannak vallotta magát a kanadai darabolós gyilkos
Címlap / Őrület / Ártatlannak vallotta magát a kanadai darabolós gyilkos

Ártatlannak vallotta magát a kanadai darabolós gyilkos

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-09

Ártatlannak vallotta magát kedden egy montreali bíróság előtt Luka Rocco Magnotta, akit egyebek között azzal gyanúsítanak, hogy megölt és feldarabolt egy egyetemistát. 

 

A 29 éves biszexuális pornósztárt és modellt, akit Németországban fogtak el és katonai géppel hétfőn szállítottak haza Kanadába, a 33 éves Csün Linnek (Jun Lin), a Concordia Egyetem hallgatójának meggyilkolásával vádolják, valamint azzal, hogy a férfi holttestének feldarabolása után annak két kezét és egyik lábát politikusok ottawai hivatalaiba küldte.

A rendőrség szerint Magnotta videóra vette, ahogy megölte és feldarabolta áldozatát, és a felvételeket feltöltötte az internetre. Hatósági közlés szerint a vádlott szexuális aktust is elkövetetett a testrészekkel, és evett is belőlük.

Magnottát a berlini rendőrség fogta el egy internetkávézóban, ahol éppen a róla szóló híreket böngészte. A kávézó egyik alkalmazottja ismerte fel, és leintett egy rendőrhallgatókat szállító autót.

A kanadai hatóságok szerint Magnotta május 24-én vagy 25-én ölte meg Csün Lint, és 26-án Franciaországba menekült. Onnan június 1-jén busszal menekült tovább Berlinbe, ott fogták el 4-én. A darabolós gyilkos elleni nemzetközi hajtóvadászat azután vette kezdetét, hogy Magnotta egyik szomszédja bejelentette, hogy elviselhetetlen bűzt érez az utcán. A kiszálló rendőrök egy bőröndben megtalálták az áldozat testrészeit.

Ian Laferniere montreali rendőrfőnök korábban kijelentette, hogy Magnottát vád alá helyezik a kormányfő fenyegetése miatt, mert egyik "küldeményét" Stephen Harper miniszterelnök hivatalának címezte. A vádlott az ellenzéki Liberális Párt és két vancouveri iskola címére is küldött testrészeket.
 
 
[ 1186 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x