Még több zene a Coca-Cola Beach House-on!
Címlap / Őrület / Még több zene a Coca-Cola Beach House-on!

Még több zene a Coca-Cola Beach House-on!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-08

Az idei nyáron is önfeledt és tartalmas napokat tölthetnek a látogatók a Coca-Cola Beach House-on. Június 25-től augusztus 21-ig, nyolc héten keresztül várja a homokos partszakasz a kikapcsolódásra, szórakozásra vágyókat.  

 

– Az idei nyáron is önfeledt és tartalmas napokat tölthetnek a látogatók a Coca-Cola Beach House-on. Június 25-től augusztus 21-ig, nyolc héten keresztül várja a homokos partszakasz a kikapcsolódásra, szórakozásra vágyókat. A koncertek kedvelői számára külön öröm lehet, hogy ebben az évben az eddigiekhez képest kétszer annyi együttes lép fel a Coca-Cola Beach House nagyszínpadán. Az igazán elszánt zenerajongóknak ezen a nyáron egy kisszínpad is kínál különlegességeket, így még több zenei stílus bontakozhat ki.

Középpontban a zene
A visszatérő vendégek tudják, az újak pedig megtapasztalhatják, hogy az immár kilencéves Coca-Cola Beach House a zenekedvelőknek ideális helyszín a felhőtlen kikapcsolódásra. Eltérően az eddigiektől, ebben az évben a zene még fontosabb szerepet játszik a Coca-Cola Beach House életében. A nyolc hét alatt összesen 33 koncert és több, mint 40 fellépő látogat el az egyik legrangosabb hazai rendezvénysorozatra.
A hangzás és a látvány tekintetében is egyedülálló, minden igényt kielégítő nagyszínpad méltó helyszíne lesz annak a zenei programsorozatnak, melynek a Coca-Cola Beach House ad otthont egész nyáron. Az eddig megszokott szerda és szombati koncertnapok mellett csütörtökön és pénteken is fellépnek zenekarok a színpadokon. Többek között koncertet ad majd Ganxsta Zolee és a Kartell, a Back II Black, a Hooligans és az Irigy Hónaljmirigy is. A megnyitó napján élőben énekelnek a MegaSztár 2-ből megismert kedvencek, a koncertszezont augusztus 21-én a Chrystal Trilógia szuperkoncert zárja. Újdonság, hogy a homokban elhelyezett kisszínpad is fellépőket, DJ-ket ígér, akár napközben is.

A koncertnapok között is különleges nap a péntek, azaz a SoundWave nap, amikor olyan alternatív irányzatokat képviselő együttesek lépnek fel először a Coca-Cola Beach House-on, mint például a Kispál és a Borz, Supernem, Draft, Másfél, Balkan Fanatik, Heaven Street Seven és az Amorf Örgödök.

A számtalan együttes között minden zenekedvelő megtalálja kedvenc stílusát, ám akinek ez is kevés lenne, böngészheti a DJ-k listáját, hiszen napközben és a koncertek után ők keverik a legjobb zenéket, a strandolók és a bulizók legnagyobb örömére. A lemezlovasok között számtalan fiatal tehetség található, akiknek a Coca-Cola lehetőséget ad, hogy szélesebb körben vonultathassák fel különleges repertoárjukat és rajongótábort szerezzenek.

Természetesen az aktív kikapcsolódást kedvelők is megtalálják a programok között kedvenceiket. A hagyományos vízifoci, homokfoci, strandröplabda mellett a Testébresztő program sztárvendégekkel várja a mozgás szerelmeseit. Naponta aerobic órák, hétvégenként pedig különféle sportolási lehetőségekkel kedveskednek a szervezők.
Vasárnaponként a siófoki Palace klub, csütörtökönként a Pesti Est, péntekenként a rádiócafé DJ-je válogatja a zenéket. A filmek kedvelői sem maradnak program nélkül: keddenként az HBO filmjeit nézhetik az óriási kivetítőn.

Nyerj VIP hétvégét!
Ugyancsak a Coca-Cola Beach House-hoz kapcsolódik a Coca-Cola SoundWave vonat. A nyolc vidéki város legnépszerűbb szórakozóhelyein megrendezésre kerülő Coca-Cola nyári diszkó-aktivációhoz kapcsolódóan minden hétvégén 20 szerencsés nyertes utazhat le a különlegesen felszerelt SoundWave vonattal a Coca-Cola Beach House-ra, és élvezheti a VIP hétvégét. Minden diszkóban tíz szerencsés nyertes kap lehetőséget, hogy partnerével együtt utazzon le a Coca-Cola Beach House-ra, és ott a szállást, teljes ellátást, illetve VIP jegyet kap. Az oda - vissza utat a SoundWave Vonat biztosítja, amit a Coca-Cola a MÁV - val közösen indít a Déli Pályaudvarról, a Coca-Cola Beach House időtartama alatt minden péntek délután. A feltűnő SoundWave vonatkocsi utasait exkluzív körülmények várják: DJ zenél és koktél party kényezteti a nyerteseket a legismertebb sztárok társaságában. Ezen felül még számos különleges program garantálja a ráhangolódást a Coca-Cola Beach House ritmusára.


Események, helyszínek, ahol VIP CCBH hétvégét lehet nyerni:
Győr Bahnhof június 8.
Nyíregyháza Club Comombo június 25.
Pécs Hard Rák Café július 2.
Szeged Sing-Sing július 9.
Debrecen Vigadó július 16.
Békéscsaba Narancs július 23.
Tiszaújváros Camelot júluis 30.
Szombathely Country Club augusztus 6.

Sport és aktív életmód egész nyáron át
A Coca-Cola Beach House a zene mellett az aktív életmódra is nagy hangsúlyt fektet. A kilenc év alatt több mint 19 500 vízifoci, 6 500 strandröplabda játszma, 680 aerbic óra és 5 900 homokfoci játszma került megrendezésre. Az idei évben a Coca-Cola Magyarország által meghirdetett Coca-Cola Testébresztő program is aktív részét fogja képezni a Coca-Cola Beach House életének. Azok, akik aktívan részt vesznek a sportprogramokon, vagy akár áttáncolják a koncerteket, Testébresztő matricát kapnak. Amennyiben 10 darabot összegyűjtenek ebből, akkor indulhatnak a novemberi sorsoláson, ahol sportos nyeremények várják a mozgást kedvelőket.

Szelektív hulladékgyűjtés
A Coca-Cola Magyarország, mint felelős vállalati polgár, már a Coca-Cola Beach House megnyitásakor célul tűzte ki a Balaton, Magyarország egyik legkedveltebb üdülőterületének megóvását. Így idén is, hasonlóan a 2004-es évhez, a Coca-Cola Beach House területén szelektív hulladékgyűjtési program keretei között közel negyven szemetes telepített műanyag, papír és vegyes hulladék részére. A három különböző típusú hulladékot három különböző szín, illetve ikon, valamint angol, német és magyar feliratok jelzik. A szelektív gyűjtés mellett pedig a hulladékok elszállítása is külön történik.
Coca-cola


 
 
[ 1386 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x