Ismét extrém tereptriatlon
Címlap / Őrület / Ismét extrém tereptriatlon

Ismét extrém tereptriatlon

Forrás: X2S TEAM
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-26

Szerdán sajtótájékoztatót tartott a tavaly megalakult, de máris ismert X2S-Yasec Team, ismét Béres Alexandra védnökségével, aki mint elmondta sokra tartja a csapat fáradozását  

 

Szerdán sajtótájékoztatót tartott a tavaly megalakult, de máris ismert X2S-Yasec Team, ismét Béres Alexandra védnökségével, aki mint elmondta sokra tartja a csapat fáradozását és ezért segíti őket most már második éve - ahogyan Kropkó Péter is másodszor vállalta el a technikai védnök szerepét. A tájékoztatón Tóth Viktor az egyesület elnöke elmondta, hogy nagy örömmel tapasztalták a rohamosan növekvő érdeklődést, mind a tereptriatlon, mind a X2S versenyei iránt. A tavalyi indulók nagy része idén újra megméri önmagát, de a létszám kibővül azokkal a vállalkozó kedvű fiatalokkal és idősekkel, akik tavaly még nem mertek egy ilyen mértékű erőpróbán elindulni.

A X2S csapat tagjai közt köszönthetjük idéntől Erdélyi Esztert is, aki jelenleg Magyarország egyetlen hölgye, aki az Xterra versenyeken felveheti a versenyt a nemzetközi mezőnnyel. Ezt egyben boldogan és szomorúan is vesszük tudomásul, hiszen míg az egyik szemünk örül, hogy van egyáltalán ilyen tehetségű sportolónk, a másik sír, amiért Csomor Erika titokzatos okokból nem indul terepversenyeken és Xterra futamokon, jóllehet tehetségét ezen a téren mindenki elismeri. Mindenesetre Eszter máris bizonyított Olaszországban, ahol az Európa-bajnokság profi mezőnyében az igen előkelő 4. helyet szerezte meg, mégpedig úgy, hogy egyedül neki nem volt neoprénruhája a mezőnyben.

A csapat másik csillaga Ziskó Balázs szintén bizonyította rendkívüli formáját Nizzában, amikor pár hete 13. helyezést ért el a férfiak nagyon kemény mezőnyében. A csapat nagyon bízik abban, hogy ez a két rendkívül tehetséges sportoló hírnevet szerez majd Magyarországnak az Xterra versenyeken. A csapat létszáma egyre bővül és köztük is sok tehetséges fiatal fordult idén efélé az izgalmakban bővelkedő sport felé, mint Medgyes Gábor az ország egyik leggyorsabb terepfutója illetve Mester Bálint, aki fiatal kora ellenére máris ott van a magyar élmezőnyben.

A X2S Team jó kapcsolatot ápol külföldi versenyszervezőkkel és egyesületekkel, aminek köszönhetően sok rendkívül kedvező lehetőséghez jutnak a csapat tagjai. Idén a tereptriatlon terepfesztivállá bővül Visegrádon, mivel a méltán híressé vált Duna Maraton szervezői összefogtak a X2S Team szervezőivel és a sportolók érdekében egy háromnapos rendezvénysorozatot hoztak össze, ahol mindenki megtalálhatja a neki legmegfelelőbb terepsportot. Ez a fesztivál jó példa arra a tendenciára, ami ma a világban zajlik, hiszen világszerte rohamosan nő az érdeklődés mindennemű outdoor sport és tevékenység iránt.

A X2S csapat tagjai ugyancsak nagy hangsúlyt fektetnek a sport mellett az egészséges és tudatos életre, így ez a fesztivál egyben az egészséges ételek fóruma is lesz, mind a versenyzők, mind a közönség számára. Reméljük, hogy ez majd jó hatással lesz Magyarország katasztrofális egészség-helyzetére, ami köztudottan igen rossz helyezést ért el Európában.

X2S TEAM

 
 
[ 455 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x