Három csillagos elismerés
hirdetés
Címlap / Őrület / Három csillagos elismerés

Három csillagos elismerés

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-21

Nagyszerű eredményt ért el a brüsszeli székhelyű Nemzetközi Íz és Minőség Intézet (International Taste & Quality Institute - iTQi) által  


Rendezvénynaptár
Nagyszerű eredményt ért el a brüsszeli székhelyű Nemzetközi Íz és Minőség Intézet (International Taste & Quality Institute – iTQi) által a közelmúltban megrendezésre került nemzetközi „Legkiválóbb Íz Díj 2006” (Superior Taste Award 2006) versenyen a Magyarországon is kapható Jana szénsavmentes natúr ásványvíz, hiszen a zsűri által adható legmagasabb, három csillagos értékelést kapta. A díj átadására május 19-én Brüsszelben került sor.

A független Nemzetközi Íz és Minőség Intézet évente megrendezésre kerülő megmérettetésén a termékek nem egymás ellen, hanem önmagukban versenyeznek.

A zsűri vakteszttel értékeli a termékek ízét, állagát, aromáját, látványát, és egyéb jellemzőket. A kategóriákban szerzett pontok összesítésével a 70 és 80% között teljesítő termékek egy, a 80 és 90% közöttiek kettő, míg a 90% fölött teljesítők három csillagot kapnak.

A „Legkiválóbb Íz Díj” versenyen idén 55 ország 430 termékét értékelték. Az 25 induló ásványvíz közül az elismert étel- és italszakértőkből, séfekből és sommelier-kből álló nemzetközi zsűri 13-at talált díjazásra érdemesnek. Három csillagot négy ásványvíz kapott; a kelet-európai régió vizei közül egyedül a Jana.

A Jana ásványvíz korábban már több nemzetközi elismerést is szerzett: a párizsi Aqua Expón 2004-ben ízesített (eper-guava), 2005-ben pedig natúr változata érdemelte ki az EauScar díjat.

A Jana természetes ásványvíz Horvátországból – a legnagyobb ivóvíz-készlettel rendelkező európai országból – ered. 3000 éves, 800 méter mély forrása egyike a legmélyebbeknek Európában.
A Jana ásványvizet Magyarországon a Fonyódi Ásványvíz Kft. forgalmazza, mely a Jamnica d.d. Zagrab 100%-os tulajdona. 
 
[ 682 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x