Őrület - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap2
hirdetés
Őrület
Már 5 hallókutya

Hosszú felkészülés után sikeres hangjelző kutya vizsgát tett Borzas, a labradoodle és Süti, a tibeti terrier, a NEO Magyar Segítőkutya Egyesület által kiképzett két hallássérült-segítő kutya Budapesten, így jelenleg öt "hallókutya" segíti hivatalos minősítéssel hallássérült gazdája életét.Mozgó székek, arcba csapó légáramlat, illatok és vízpermet teszik teljessé a szórakozást abban a "négydimenziós" filmélményt nyújtó technikával felszerelt moziteremben, amely csütörtökön Budapesten nyílik meg.


Leszerelt Lehel, a kerecsen

Véget ért Lehel, a kerecsensólyom "küldetése". Tegnap a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) munkatársai levették a madár hátáról azt a jeladót, ami 2007 óta szolgáltatott adatokat a madár mozgásáról.


Elkészült a X. Sasleltár

Kevesebb a hazánkban telelő sas, pedig majdnem másfélszer akkora területre terjedt ki idén a sasszinkron.


Nagy ötlet - kis országból: Bruttó Nemzeti Boldogság

A GDP mellett és helyett a fejlődés új megközelítésmódját és indikátorát alakították ki Bhutánban. A jólétet a bruttó nemzeti boldogság alapelvei szerint mérik.


Összevarrta felesége száját egy férfi Budapesten

Összevarrta felesége száját egy 27 éves budapesti férfi szombaton, a rendőrség emberölési kísérlet megalapozott gyanúja miatt indított eljárást - közölte vasárnap a rendőrség weboldalán.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x