Görnyedős felmosás? Vége! (Dizájner fricskák - képekkel)...
hirdetés
Címlap / Otthon / Görnyedős felmosás? Vége! (Dizájner fricskák - képekkel)

Görnyedős felmosás? Vége! (Dizájner fricskák - képekkel)

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-06-13

Annak a nőnek, aki a babakocsit és a fürdőkádat keresztezni tudta - létrehozva az utazó kád maximálisan új generációját - mindent meg lehet bocsátani. Még azt is, hogyha egy flip flop papucsot kínál nekünk, ami ronda. Viszont jól lehet vele takarítani. 


Rendezvénynaptár
Mi történik, ha a sünit keresztezzük az óriáskígyóval? Hát kapunk néhány méter szögesdrótot. Azt hiszem efféle vicceken, na meg az IKEA dizájnon nőhetett fel a svéd Marie-Louise Gustafsson formatervező. Ő azonban komolyan vette ezeket a vicceket, és tovább is gondolta őket. A micsurin-töke helyett valóban hasznos – vagy legalább mutatós formavilágú tárgyakat készít, tervez, nem kis sikerrel. Ezek közül persze talán a legagyamentebb a flip flop mop nevű (első képünkön).


HarmoNet tipp: Mire vágysz igazán? VILÁGBÉKA!>>

Aki elunta a takarítás hagyományos, görnyedős formáját, vagy csupán néhány hektár járólapot épített lakásába, amit folyamatosan tisztán akar tartani? Nosza, beszerezhet ezekből a remek papucsokból néhányat. Minél nagyobb a vendégség – és persze ha flip flop mop a vendég papucs – annál nagyobb a tisztaság.


HarmoNet tipp: Magyar dizájn: ősszel zöldül - modern találmányok (Fotókkal!) >>

A művésznő egyébként feltalálta a főnöki babzsák fotelt, az utazó fürdőkádat, arra az esetre, ha valaki a habokból szeretne nézelődni városnézés közben, valamint a sóhivatal egyen íróasztalát, melyen minden irat automatikusan a kukába iktatható.

A művésznő alkotásai >> 
 
[ 2319 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x