Játékcsere vasárnap az Aréna Plazában
Címlap / Otthon / Játékcsere vasárnap az Aréna Plazában

Játékcsere vasárnap az Aréna Plazában

Forrás: HUMUSZ
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-09-30

A régi mondás szerint jobb adni, mint kapni. A Nagy Cartoon Network Játékcserén, december 18-án az Arena Plazában mindkettőt megtehetjük.  

 

Rendezvénynaptár
A rendezvény ötletadó gondolata, hogy minden gyerekszobában lapulnak megunt, de még jó állapotban lévő játékok, amelyek mások számára felbecsülhetetlen értéket képviselhetnek, esetleg tökéletes karácsonyi ajándéknak bizonyulhatnak. Továbbá azt is tudjuk, hogy a gyerekek talán mindennél jobban szeretnek csereberélni, pont mint a Gumball csodálatos világa című rajzfilm két főhőse, Gumball és Darwin.

A játékcserén bárki részt vehet, aki magával hoz két megunt, de még jó állapotban lévő játékot vagy mesekönyvet. Az egyik darab felkerül egy hatalmas játékos polcra, ahol aztán új gazdára talál, a másik pedig a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat jóvoltából olyan gyerekekhez kerül, akiknek nem jut ajándék a karácsonyfa alá.


A színpadon a Csillag születik egykori díjazottjai műsorvezetésével egész nap remek programok várják a családokat: adventi zenés műsor, Szabó Kitti és Barna Zsombor vidám gyermekműsora, a Mikulás bácsi bajban című mesejáték valamint Gumball és Darwin. A műsor mellett Gumball karácsonyi műhelyében különleges karácsonyfadíszek, mézeskalácsok készülnek a gyerekek közreműködésével.

PROGRAM:
10.00-11.00 óra: regisztráció, játékok beadása
12.00-17.00 óra: Nagy Cartoon Network Játékcsere

Közben egész napos színpadi és kézműves programok.

További információ: Humusz

 
 
[ 3983 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x