Napi szintű kényeztetés… mert megérdemled!
Címlap / Otthon / Napi szintű kényeztetés… mert megérdemled!

Napi szintű kényeztetés… mert megérdemled!

Forrás: Mediwel
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-07-25

Édesanyaként nap mint nap számtalan kihívással kell szembenéznünk. A gyermeknevelés mellett a párkapcsolatunk és a háztartás is teljes értékű embert követel. Mindeközben viszont nem szabad megfeledkeznünk Önmagunkról. A Nőről, aki nélkül nem lennénk képesek az anyai szerepünkben helytállni. A Nőről, aki olykor a háttérbe szorul ugyan, de mindig jelen van. A Nőről, aki anyává válásunk előtt voltunk.  


Rendezvénynaptár
Nemcsak édesanyaként, de nőként is szükségünk van napi szinten némi ÉNIDŐRE, amikor van lehetőségünk kikapcsolni, testileg – lelkileg felfrissülni, feltöltődni.

Mennyire jó lenne, ha mindehhez ki se kéne mozdulnunk otthonról. Kisgyermek mellett minden perc, amit magunkra tudunk szánni, felbecsülhetetlen értékű AJÁNDÉK!
Egy fárasztó nap után vagy épp közben – amikor épp alszik az amúgy örök mozgó csemeténk - mennyire jól tudna esni egy masszázs, ami a gyerekcipeléstől sajgó derekat, hátat jólesően kilazítaná. 

Kedves Anyatársak, ha hiszitek, ha nem, van erre lehetőség!


Nemrég volt szerencsém megtapasztalni. Egy kedves barátnőmnél vendégeskedtem, a gyerekek szépen játszadoztak, mi meg a frissítő limonádé kortyolgatása közben elpanaszoltuk egymásnak a ránk nehezedő terheket.
Épp arról nyafogtam, milyen jól esne néha egy masszázs, de nem olyan egyszerű megoldani a gyerekfelügyeletet 2-3 órára, hiszen az ide-oda utazással a masszázsra szánt idő eléggé felduzzad. Erre barátnőm mosolyogva közölte, hogy amire én csak vágyakozom, ő napi szinten meg tudja valósítani, mert nemrég beruházott a család egy élményfotelbe.

Korábban nem is hallottam még ezt a kifejezést. Meglepődtem, mikor egy kellemes, óarany színű fotelre mutatott, ami beleolvadt a nappali bútorzatába és ránézésre egy kényelmes TV néző fotelnek tűnt. Mikor beleültem, egy áramvonalas, kényelmes bútordarab volt csupán, de ahogy bekapcsoltam, elkezdődött az élmény. Megemelkedett a lábrész, a háttámla hátrébb dőlt, úgynevezett zéró gravitációs pózba kerültem, a benne lévő masszázsfejek, légpárnák pedig dolgoztak. 15 perc ellazító, frissítő masszázsban volt részem. Ki se akartam szállni belőle.


Korábban a gyerekszobában volt ez a csoda, mert szoptatósfotelként használta. Nem kell hozzá külön lábtartó, így alig foglal helyet. Viszont a férje reklamált, hogy esténként, munka után ő is szeretné kilazítani az egész napos számítógép előtt üléstől megfájdult izmait. Ezért került át a fotel a nappaliba: így a család minden tagja akkor kényezteti magát, amikor ideje és kedve van hozzá.

A Mediwelnek köszönhetően rövid időn belül a mi családunk is részese lett az OTO ZEN Élményfotel napi szintű kényeztetésének. A részletekben történő fizetési megoldás pedig a családi kassza terhelhetőségét sem viselte meg.
 
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 1551 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x