Mosolykommandó a "gyerekbiztos" otthonokért
Címlap / Otthon / Mosolykommandó a "gyerekbiztos" otthonokért

Mosolykommandó a "gyerekbiztos" otthonokért

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-06-04

Balesetek következtében ma több kisgyermek hal meg, mint az összes betegség miatt együttvéve - ezzel a riasztó üzenettel indította útjára a Mosolykommandó ingyenes kisgyermekes balesetmegelőzési előadássorozatát Szegeden, amelyre már több száz szülő jelezte részvételi szándékát.  

 

Dr. Vizi András a Szegedi Gyermekklinika gyermeksebésze, és rendszeresen találkozik olyan esetekkel, amelyek elkerülhetőek lettek volna, ha a szülők felkészültebbek a megelőzésben, és "gyerekbiztossá" alakítják az otthonukat.

A doktor úr praxisában előfordult konkrét esetek példáján keresztül szemléltette, hogy milyen triviális figyelmetlenségek vezethetnek – sajnos akár tragikus balesetekhez. Előadásában szó esett például az olajos magvak okozta fulladásos esetekről, néhány éves gyerek motorbalesetéről (vezetőként), gyermekékszerek okozta nyílt sérülésekről, a kamillás inhalálás okozta forrázásokról, és még sok más elgondolkodtató dologról.
 

Pataki Gergely, a Mosolykommandó Közhasznú Alapítvány programkoordinátora elmondta, hogy szervezés alatt van már a gyakorlatorientált, elsősegély technikákat bemutató képzésük is, valamint egy ingyenes kiadvány elkészítése a legfontosabb teendőkről, amelyet több ezer háztartásba szeretnének eljuttatni tavasszal.

Az alapítvány a Mosolykommandó részére felajánlott adó 1%-os keretből finanszírozza ezeket a közérdekű programokat, amellyel kiemelt szándékuk a kisgyermekeket ért otthoni balesetek számának drasztikus csökkentése.

 
 

 
 
[ 589 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x