Mikor a legjobb kismamafotókat készíteni?
Címlap / Otthon / Mikor a legjobb kismamafotókat készíteni?

Mikor a legjobb kismamafotókat készíteni?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Egy csodálatos időszak megörökítése professzionális fényképeken: a kismamafotózás során készült felvételek megmutatják az újszülött világra jövetele előtt érzett izgatottságot, szeretetet és harmóniát, a várandósság lényegét.  



A kismamafotózás kulisszatitkaiba Köő Adrien fotográfus avat be:

A legtöbb kismama egy ponton túl már nem szereti annyira a megváltozott arcát, testét, mit szoktatok javasolni?

Mi a kismama igényeit tartjuk szem előtt. Volt már olyan, hogy már akkor megkeresett a kismama, amikor épp csak elkezdett gömbölyödni és végig fotóztuk a teljes várandósságot. De olyan is, amikor a legutolsó pillanatban, konkrétan két nappal a szülés előtt esett be a család egy gyorsfotózásra. A fotó visszaadja a realitást, de mi segítünk az anyának sminkkel, fodrásszal, lelki támogatással megtalálni a varázst, a szépséget, az anyát, a teremtőt, az amazont, aki életet ad. Persze, ez nem mindig könnyű, de pont ezért javasoljuk a fotózást, mert egy külső szem sokkal többet lát, és olyan részleteket, szépségeket tudunk kiemelni, amire a kismama nem is gondol. És amikor könnyes szemmel rebeg köszönetet a képek kézhezvételekor, tudjuk, hogy elértük azt a mércét.

Mik a leggyakoribb kérések ilyenkor?

A fotózás helyszínét megbeszéljük. Próbálunk párszóban bepillantani a család életébe, hogy olyan helyzetet alakítsunk ki, ami nekik otthonos, mégis különleges. Egy-egy jó díszlet, pár precízen megtervezett és izgalmas részlet nagyon hatásos végeredményt nyújt. Megbeszéljük a színvilágot.



Neked melyik volt a kedvenc kismamafotód? Egy-egy példával, hogy kedvet csináljunk másoknak?

Van egy 6 éves life-time fotósorozatom, ami nagy kedvencem. A kismamát fotóztam a szülés előtt, és azután minden évben. Szívesen megmutatnám az első, pocakos fotót, de nem tehetem, mert nagyon intimre sikerült. A női test csodálatos, és amikor az anyaság erejével kigömbölyödik, egészen fantasztikusan művészivé válik. Nem véletlenül készítenek a sztárok kismama fotósorozatokat, hiszen akkor teljesen más a nő teste, lelke, érzelmisége és kisugárzása is. Kár ezt nem megörökíteni…

Hogy néz ki a szolgáltatás? Mennyi ideig tart? Hogy bírja ezt egy fáradékonyabb kismama?

A fotózás hossza a kismamától függ. Fél óra, egy óra, ahogy bírja. Fotózás közben megáll az idő a friss anyuka számára. Ez az idő csak az övé és a társáé, semmi mással nem kell foglalkoznia, csak azzal, hogy szép legyen, és a boldogságát mindenki lássa. Persze azért, amikor befejezzük, jól esően behuppannak a karosszékbe.

Mi volt a legextrémebb kérés ilyen fotóval kapcsolatban?

Nagyon egyedi volt, amikor egy kismamafotózásra a leendő apuka Darth Vader jelmezben jelent meg. Elsőre elég extrémnek tűnt, de végül is jó buli lett belőle.  


 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1545 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x