Befőtt cukor és tartósító nélkül? Igen!
hirdetés
Címlap / Polcra / Befőtt cukor és tartósító nélkül? Igen!

Befőtt cukor és tartósító nélkül? Igen!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-22

Ezt a módszer - a kiforralás - számomra is ismeretlen volt de tavaly már kipróbáltam és nagyon finom barack ill. körte befőttek születtek így! 


Rendezvénynaptár
A módszer egyszerű:

A megmosott, hámozott gyümölcsöt egy tiszta üvegbe teszem, úgy háromnegyedig, megtöltöm tiszta vízzel. Egy nagy lábasba teszem, a tetejére teszem a kupakot de nem csavarom rá és annyi vizet,hogy majdnem az üvegek szájáig érjen - ne fojjon bele! Elkezdem forralni addig amíg az üvegben is gyöngyözik már a víz. Ekkor lezárom, a tetejére rácsavarom a kupakot és két napra száraz dunsztba teszem.

Így megmarad a gyümölcs finom, friss íze és diétázók ill. cukorbetegek is beleépítheti az étrendjükbe.



 
 
[ 15331 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x