Valódi férfi kell? Csak igazi nőknek! - Nőiség fejlesztés...
Címlap / Psziché / Valódi férfi kell? Csak igazi nőknek! - Nőiség fejlesztés felsőfokon!

Valódi férfi kell? Csak igazi nőknek! - Nőiség fejlesztés felsőfokon!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-22

A legtöbb nő azt keresi, hogyan lehetne minél sikeresebb a férfiak körében. Talán te magad is keresed a módszereket arra, hogy még inkább felfigyeljenek rád. Hogy meg tudd mutatni rejtett értékeidet, hogy párkapcsolatodat és emberi kapcsolataidat is a megértés medrébe tereld. Néha elég csak apró kis változtatásokat tenni ennek érdekében. Ebben segítünk most.  

Nézzük mit tehetsz!

 1. Mindenképpen legyél tisztában azzal, milyen ruha és melyik szín áll neked a legjobban. Rövid szoknya, vagy nadrág a ma divatos fazonokból? Válassz magadhoz illő, neked tetsző ruhadarabokat, amelyekben jól érzed magad. Ez fontos, hiszen meghatározhatja a fellépésedet. Ha azt viseled, ami neked tetszik, magabiztosságot sugallsz a feszengés helyett!
   
 2. Biztosan ismered a mosoly hatalmát. Most nem az amerikai "keep smiling"-ról van szó, ami inkább vicsorgás! Fejezd ki kedvességedet, örömödet mosolyoddal, hiszen ez neked is és mindazoknak ajándék, akikre mosolyogsz. Egy szívbéli mosollyal a szemedben megcsillan az a varázs, aminek biztosan nehéz ellenállni, hiszen ez a mosoly egy másik szívhez szól szavak nélkül, mely mindennél erősebb!


   
 3. Belső értékeidet csak te magad hozhatod felszínre, így tegyél meg mindent, hogy egyre közelebb és közelebb kerülj hozzájuk, hogy megismerhetsd őket és hogy mások számára is láthatóvá tedd. Használd inkább a jószándékúságot a sérelmek helyett, vagy a figyelmességet és előzékenységet a minősítések helyett. Azt tedd meg másokért, amit másoktól is elvársz, hogy veled megtegyék.
   
 4. A számodra megfelelő társaságot válaszd! Miért kellene olyan emberekkel együtt töltened az estét, akikkel nem igazán érzed jól magadat? Keress olyan ismeretségeket, akiknek érdeklődési köre hasonló a tiédhez, így könnyebb kifejezned magadat. De ugyanígy járj el, ha valaki közelebb kerül hozzád. Csak arra mondj igent, amit magad is el tudsz fogadni, hiszen felesleges belekeveredned számodra kellemetlen helyzetekbe.
   
 5. Törekedj arra, hogy a lehető legpozitívabban állj hozzá az élethez akkor is, ha éppen negatív élmények értek. Azt juttasd kifejezésre, ami a másiknak jó, ami a kapcsolatot előre lendíti, azzal szemben, ami lehúzza. Ezzel magadat is és a kedvesedet is inkább emeled, meghaladva a nehezebb, lehangoló témákat.


   
 6. Tudod, hogyan fejezheted ki szimpátiádat egy gyengéd érintéssel? Nem az egyértelmű kézsimításra gondolok, hanem csak egy gyengéd vállérintésre vagy a kézfejen egy lágy fuvallat az ujjad hegyével. Amikor számodra kedveset hallasz vagy te magad szeretnél nyomatékot adni annak, amit mondasz, egy leheletfinom érintés sokat lendíthet a kapcsolat vibrációján, amely bíztatás is egyben a férfi számára.
   
 7. Tanulj meg figyelmesen hallgatni és érdeklődővé válni, valamint mindezt ki is fejezni. Engedd, hogy a kedvesed, főleg az első találkozások alkalmával magáról beszéljen és a számára megfelelő időben kérdezzen téged, amikor végre örömmel te is kifejezésre juttathatod önmagad. Engedd a játékosságot megjelenni köztetek!
   
 8. Bátran kérj kedvesedtől, leginkább azt, amit adni is tud! Főleg az ügyességét, hozzáértését, szakértelmét. Ezzel is bátorítod őt és bíztatod, hogy vegyen részt közös tevékenységekben is, mert szükség van rá. Mindezekkel együtt az önbizalmát is támogatod, ami még jócskán megtérülhet a kapcsolat alatt mindkettőtök számára.

   
   
 9. Sose legyél bántó és szúrós. Bárhogy is alakuljon a kettőtök közötti kapcsolat, mindig kedvesen juttasd kifejezésre a számodra nem tetsző dolgokat is. Ellenekező esetben végeláthatatlan konfliktusokba keveredtek és rengeteg fájdalmat okozhattok egymásnak feleslegesen.
   
 10. Nem kerül semmibe egy kis bíztatás, főleg akkor, amikor kedvesed sokat dolgozik vagy az élet egyéb területein számodra elismerést érdemlően tevékenykedik. Legyél te az első, aki megdícséred, és meglátod, az eredmény nem marad el!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 15214 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x