Szétcsúsztál és kilátástalan a helyzet? Pszichosuli! -...
Címlap / Psziché / Szétcsúsztál és kilátástalan a helyzet? Pszichosuli! - Kezdj új életet, tiszta lappal!

Szétcsúsztál és kilátástalan a helyzet? Pszichosuli! - Kezdj új életet, tiszta lappal!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-04

Kelemen Móni, mint szocioterapeuta, meditációs mester, hazánk egyik legsikeresebb lelki és szellemi tanítója biztonságos, többször kipróbált, garantált módszerével indítja el újra pszichológiai iskoláját. 

Mónihoz bő 3 éve járok jógázni, meditálni, hallgatom szellemi tanításait, s járok számos egyéb programjára is. Ilyen egyéb program például a Pszichosuli, melyről most szeretnék egy pár szót ejteni, hogy egyértelműbb legyen, mi is történik a két tanév alatt.

Az utóbbi 10-20 év folyamán mindannyiunk számára egyértelművé vált, hogy minden velünk történő dolog – legyen az bármi – nem külső környezetünkön, rajtunk kívül eső események következményeinek okán, hanem kizárólag saját belsőnkben lezajló folyamatokon múlik. Vagyis ha értünk belső folyamatainkhoz, biztosan tudjuk alakítani, befolyásolni életünket.

Több végzős beszámolójában lehet olvasni, hogy a Pszichosuli még az olvasott, előzőleg alapos pszichológiai tudás birtokában lévő hallgatók számára is újszerű, korábbiaknál egyszerűbb, világosabb, hétköznapokban is sokkal használhatóbb pszichológiai ismeretek tárházát vonultatja fel.

„A tanfolyam által egy új önmagam épült fel ott és akkor, ami azóta is működik.” - Gáspár (Bucher) Kati

„Móni óráin mély felismeréseim születtek. Például, amikor sorra vettük, hogy kinek milyen életjátszmája van, milyen programokat ír a fejében, amikkel hat a saját életére, a környezete életére és az én életemre is. Így értelmezni tudtam saját élethelyzeteimet. Ráláttam az ismerőseim, barátaim, szeretteim viselkedési mintáira – arra, hogy ki mit miért csinál, – és ezáltal már változtatni is tudok rajtuk. Tehát: csinálom, értelmezem, megértem, és utána ott a lehetőség, ott az eszköz a kezemben arra, hogy máshogy csináljam. Ehhez hasonló lehetőség kevés adatik az élet során, mert ezek nem csak szavak, hanem tényleg alkalmazható tudás.” - Borka Petra

„Kelemen Móni tudása, profizmusa lenyűgöző, olyan ember, akire biztonsággal rábízhatom magam. Amióta kapcsolatba kerültem vele, nem használok más technikát, nem járok senki máshoz. Folyamatos javulást tapasztalok minden téren. Hálás vagyok, hogy rátaláltam. Az életem sokat változott és folyamatosan javul minden téren. Sokkal könnyebben veszem a konfliktusokat, problémákat és könnyebben meg is tudom oldani őket.” - B. Erzsi

„Ezek az órák ébresztettek rá, hogy mindenkinek szüksége van az önismeretre. Ha magamat ismerem, akkor ismerem a többi embert is. És ha tudom, hogy hogyan működnek, akkor megértem őket, és elfogadom a többi embert is. Mindenkinek szüksége van arra, hogy ismerje és értse önmagát, és ezáltal mindenki mást is. Sokkal élhetőbb így az élet, ezt itt értettem meg, és nagyon hálás vagyok érte.” - Pehl Idikó

HarmoNet tipp: Ha mindig pszichológus szerettél volna lenni, de ... >>

Ahogy az életet éljük mindannyian, sokszor találjuk magunkat szembe kérdőjelekkel, amikre a választ az életből nem kapjuk meg. A pszichológia az élet titkainak fóruma. Ha jól körbejárjuk a kérdéseket, nem csak a miértekre, hanem a hogyanra is választ kapunk.

Testünk egészsége a legfontosabb számunkra. Tápláljuk azt a testet étellel, itallal, sőt, még néha sportolunk is, hogy kondícióban tartsuk. Ennek ellenére miért vagyunk mégis oly sokszor levertek? Miért tűnik életünk néha oly reménytelennek? A lelkünk egészségéről se feledkezhetünk meg! A lelki egészség ápolását pedig önmagunk megismerésével kell kezdenünk. Hogy ez mennyire nem lényegtelen, azt már bizonyára tudod, ha eddig eljutottál az olvasásban. Móni 15 év tapasztalatának lényegét sűrítette egybe, melyet átad a Pszichosuli hallgatóinak.

Fedezd fel Te is, hogy milyen előnyök származnak agyunk és szellemünk működési rendszerének ismeretéből, takaríts meg időt, pénzt, mivel a Pszichosuliban számos nélkülözhetetlen ismeret összefoglalását kapod!

További információk >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 9898 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x