Én-kép: A személyiség felfedezése
Címlap / Psziché / Én-kép: A személyiség felfedezése

Én-kép: A személyiség felfedezése

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-01

Énkép. Önismeret, kicsit másképp, kicsit személyesebben, kicsit kevésbé tárgyilagosan, inkább a magunknak fontos módon. Van énképed? Ugye fogalmad sincs, mi is ez valójában, pedig te is rendelkezel vele. Az önmegismerés hagyományos útja, feltérképezni belülről, magunkat. 

Barangolás ön-magadban
Ez a könyv felfedező és kísérletező útra hív, amelynek során a tanultakat önmagad alakítására és tökéletesítésére használhatod. Sosem véletlen, hogy éppen milyen könyvet kapunk ajándékba, vagy veszünk le a polcról. Kész vagy elindulni? Vagy előbb összecsomagolsz a nagy útra? Tudnod kell, hogy amikor visszatérsz, már más ember leszel.

Ha figyelmesen olvasol és követed a gyakorlatokat, megtanulhatsz elegánsan tartós és mély változást elérni. Az Énkép segítségével feltérképezhetjük a múltból származó korlátozó viselkedéseinket, és a magunkról alkotott, tudattalanul megjelenő gondolataink módosításával feloldhatjuk ezeket. Ha céljainkat el akarjuk érni, önmagunk képének gyakran új oldalait kell kifejlesztenünk. Több mint tíz év lázas kutatómunka, egyéni és csoportos foglalkozás eredményeként Steve Andreas ebben a könyvben írta meg a változás csodáját.

Ezeket a szavakat olvashatjuk ennek a különleges NLP könyvnek a hátsó borítóján, amely nemrég látott magyar nyelven is napvilágot.

A szerző, Steve Andreas pedig ezt írja a könyv előszavában:
"Énképünk olyan, mint egy vitorlás tőkesúlya és kormánylapátja. Lehetővé teszi, hogy a hajó szembeszálljon a széllel, és stabilitást nyújt váratlan viharokban. Tőkesúly és kormánylapát nélkül a hajó csak ide-oda hánykolódna kiszolgáltatva a folytonosan változó szeleknek, árapálynak és zátonynak. Ellenben kormánylapát és tőkesúly segítségével szembeszállhatunk a hullámokkal kihasználva azok erejét, elkerülhetjük az akadályokat, és a váratlan nehézségek dacára is elérhetjük úti célunkat.”

HarmoNet tipp: Steve Andreas: Énkép >>

Az vagyok, aki... Aki?
Manapság könnyedén abba a hibába esünk, hogy minden erőnkkel a karrierünkre, a tanulmányaikra vagy a családunkra koncentrálunk, s mindeközben elfeledkezünk arról az emberről, akivel a legtöbbet kellene foglalkoznunk: saját magunkról. Ha önmagunkkal nem vagyunk békességben, az kihat az egész életünkre, annak minden területére.

Ha szeretnéd Te is jobban megismerni önmagad, akkor ma már számtalan lehetőséget találhatsz erre. Az egyik ilyen lehetőség ez a varázslatos belső utazás, amelyre ez a könyv invitál, vagy a háromnapos Énkép tanfolyam, amelyről itt olvashatsz bővebben:

Mindennapi NLP >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5176 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x