Érzelmileg sebzett, fapados nép vagyunk
hirdetés
Címlap / Psziché / Érzelmileg sebzett, fapados nép vagyunk

Érzelmileg sebzett, fapados nép vagyunk

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-03-09

Ezzel a sokkoló kijelentéssel indította Dr. Bagdy Emőke az Érzelmek Iskolája című szemináriumsorozat nyitóelőadását, melyre a Független Pedagógiai Intézetben került sor. A lelkibeteg nemzetünk felgyógyulhat, mégpedig az önkarbantartás segítségével. 


Rendezvénynaptár
A Független Pedagógiai Intézet megnyitotta az Érzelmek Iskolája című programsorozatát Prof. Dr. Bagdy Emőke fővédnökségével. A bevezető előadás olyan nagy érdeklődést keltett, hogy szinte nem lehetett elférni a teremben. Ez is igazolta a szervezők és a pszichológus megállapítását, miszerint a program létjogosultsága és időszerűsége megkérdőjelezhetetlen.


A fővédnök szomorú tényekkel kezdte a szemináriumot és kijelentette, érzelmileg sérült nemzet a magyar. Ugyanakkor nem festett negatív jövőt, sőt optimistán állva a tényekhez kifejtette, hogy nincs menthetetlen helyzet. Meggyógyulhatunk, méghozzá viszonylag egyszerű módon: saját magunk törődésével, gondozásával, érzelmi csiszolgatásával.

Az önkarbantartás módjának megismerésére alakult az Érzelmek Iskolája, amely minden hónap második csütörtökén tartja szemináriumait.

Olvass az önismeretről a Harmoneten is >>

„Pszichénk olyan, mint a kaleidoszkóp, amelyben egy apró mozdulat hatására minden megváltozik. Éppen ezért nincs reménytelen helyzet, mert egy kis lépés is hatalmas változást eredményezhet.” – biztatta a hallgatóságot Bagdy Emőke.„Ha elkezdünk befelé figyelni, sok érdekességet vehetünk észre. Ha naponta fél órát töltünk gondolataink mustrálásával, már könnyebben tudjuk feldolgozni a bennünk gyülemlő negatív hatásokat, amellyel már sokat tettünk saját egészségünkért. Érzelmeink tárolóedényei a sejtjeink, amelyek feltöltése már magzati korban elkezdődik. Ahhoz, hogy társadalmunk lelki-egyensúlya helyreálljon, a tudás átadást már nagyon korán el kell kezdeni
” - magyarázta a pszichológus.


A Független Pedagógiai Intézet a fent említett okok miatt úgy állította össze programsorozatát, hogy megszólítsa a szülőket és pedagógusokat is, akik a felnövekvő generáció fejlődésére a legnagyobb hatást gyakorolhatják. Az Érzelmek Iskolájával egyidejűleg elindult a Szülők Iskolája és a Pedagógus Akadémia is.


Bővebb információ: fupi.hu
 
 
[ 5187 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x