Neten jő a nagy Ő?
hirdetés
Címlap / Psziché / Neten jő a nagy Ő?

Neten jő a nagy Ő?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-20

Lehet. Sok pár talált már egy-egy ilyen oldalon egymásra, melyek egyre népszerűbbek. Használatuk során azonban érdemes odafigyelni néhány dologra.  


Rendezvénynaptár
Barangoljunk kicsit a netes társkeresés útvesztőjében, hogy segíthessünk a sikeres randevúk megvalósulásában, ill. felhívjuk a figyelmet a lehetséges buktatókra.

Megfelelő adatlap szerkesztése

Ahogyan a hétköznapokban ügyelünk arra, hogy a megjelenésünk ápolt és esztétikus legyen, figyelünk arra, hogy a viselkedésünk összhangban legyen a személyiségünkkel, ugyanúgy fontos odafigyelünk arra a képre is, amit az adatlappunkra kattintva más kialakíthat magában rólunk. Érdemes tehát kellő időt fordítani arra, hogy megfelelően megszerkesszük.


FOTÓ

A fotó elhelyezése nagyon fontos, hiszen a hétköznapokban is az első releváns inger, ami alapján kialakul bennünk egy benyomás a másikról, az a vizuális megjelenése.
Fotó kapcsán érdemes visszafogott, mégis pozitivitást sugárzó képet választani, olyat, mely valami miatt információt hordoz rólunk, s melyen nem a környezet a hangsúlyos.
A tekintetet eltakaró napszemüveges, fedetlen testfelületeket láttató, nyaraláson vagy társaságban, esetleg egy-egy státuszszimbólumnak minősülő helyszínen vagy tárgy közelében készült kép nem a legszerencsésebb választás.

Legyünk kritikusak a választott fotóval/fotókkal kapcsolatban, és mindig gondolkodjunk el azon, vajon milyen üzenetet hordozhat rólunk annak számára, aki még nem ismer.

ADATOK

Sokan nem szeretik a testi paramétereket megcélzó adatokat megadni, pedig a magasságunk, vagy a testsúlyunk ugyanúgy hozzánk tartoznak, mint a gondolataink és az érzéseink. Nincs értelme valótlanságot állítani, vagy épp kitöltetlenül hagyni ezeket a rubrikákat. Ha sor kerül a randevúra, úgyis szembesülni fog velük a másik. Az adatok kitöltésének elmulasztása azt sugallhatja, hogy titkolnivalónk van.

A családi állapot, a gyermekek száma, vagy a dohányzás kérdése szintén hasonlóan fontos adatok lehetnek. El kell fogadnunk annak a tényét, hogy lesznek olyanok, akik ezek miatt kattintanak az adatlapunkra, vagy épp görgetnek tovább.

 

SZEMÉLYES INFORMÁCIÓ

Szinte minden internetes társkeresőben van egy olyan felület, melyben szabadon írhatunk önmagunkról. Ez kellő önismeret hiányában a legtöbb embernek komoly fejtörést okozhat.
Vannak, akik épp ezért üresen hagyják ezt a rubrikát, ezzel azonban fontos információtól fosztják meg azt, aki az adatlapjukat böngészi. A személyes és kötetlen közlés lehetősége alkalmat ad arra, hogy valamennyit megmutassunk a személyiségünkből. Ezzel azért fontos élni, mivel enélkül az adatlapunk nem több, puszta adathalmaznál.

Ez a rubrika lehetőség arra, hogy kitűnjünk a többi adatlap közül, felhívjuk magunkra a figyelmet, akár meggyőzzük a potenciális randevúpartnerünket arról, hogy érdemes lehet meginni velünk egy kávét. Az tehát, aki ezt a részt üresen hagyja, vagy puszta elvárásokat fogalmaz meg, esetleg az eddigi negatív élményeit osztja meg, vagy egy „majd személyesen megismersz” mondattal félresöpri a feladatot, csökkenti a személyes találkozás megvalósulásának esélyét.

Tiszteljük önmagunkat, és másokat azzal, hogy erre időt szánunk.


Érdemes alaposan átgondolni, mi az, amit kommunikálni szeretnénk magunkról. Szükség esetén szakember segítségét kérni az önismeret mélyítéséhez.
Fontos, hogy pozitív üzenetet hordozzon az, amit leírunk magunkról, ill. hogy ne szerepeljen benne olyasmi, ami az adatlapunkat átolvasva úgyis kiderül.

Törekedjünk arra, hogy röviden, tömören, mégis személyes hangvétel mellett, akár a humor eszközét segítségül hívva írjunk magunkról, felkeltve az érdeklődését annak, aki épp ránk kattintott.

Ne feledjük, ezen a felületen keresztül éppúgy a pozitív benyomás kialakítása a cél, mint egy esetleges személyes találkozó alkalmával. Ennek szellemében írjunk tehát magunkról. 
 
[ 2291 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x