Kövesd a szívedet - a szándék hatalma
Címlap / Psziché / Kövesd a szívedet - a szándék hatalma

Lukács Tünde

Kövesd a szívedet - a szándék hatalma

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-07-15

Segíteni nagyon jó dolog. Segíteni csak az tud - legyen szó bármiféle segítségnyújtásról - aki szereti az embereket. Persze meg lehet próbálni, hogy "kijátsszuk" az Univerzumot, és segítünk, de segítségünk motivációja csak a pénz. Azonban aki ismeri a Természet, az Univerzum törvényeit az tudja, hogy ez a próbálkozás nagyon hamar lelepleződik. A motiváció nem lehet más, csakis a másik ember.  

 

 Nagyon sokan azért vágnak bele egy tanfolyamba, iskolába, mert úgy gondolják, az ott tanult „szakma” divatos, jól lehet vele keresni. Később aztán legtöbben rádöbbennek, hogy valami nem stimmel. Vagy egy kezdeti jó indulás után elfogynak az ügyfelek, vagy bármilyen nagy az érdeklődés, az illető valami miatt úgy érzi, hogy nem a helyén van. Mert legtöbbször nincs is a helyén. Nem csak a segítő szakmákban, bármilyen más munkában ugyanez lesz a helyzet.

Mi is elindítottunk egy iskolát, A „The Flow Of Life" – a megértés és megoldások iskolája” nevű sulinkat, amelynek az első napján sikeresen túl vagyunk. Azt érzem, a résztvevők első lépésben sokat kaptak ahhoz, hogy sikeresen vegyék az élet akadályait, nehézségeit. Visszajelzéseik is erről árulkodnak. Rengeteg iskola indul mostanában, kisebb- nagyobb sikerrel. Hogy mitől függ a sikere? Sokak szerint kell a jó marketing, a széles körű ismeretség, a pénz a reklámokhoz, illetve még sok más, az iskolát bereklámozó tevékenységhez.

Én ezzel nem igazán értek egyet. Persze, kell a marketing, hisz ha senki nem tud rólunk, hogyan találnának ránk? De a lényeg nem ebben rejlik. A lényeg az az energia, amit beleteszel, amivel elindítod. A lényeg a szándékod, a valódi motivációd. Ha ez jó, ha valódi, a többi nem számít, mert az emberek, a lehetőségek meg fognak találni. Nemcsak ebben az esetben, minden más dolognál az életben, a szándékod a döntő. Ha a szándék tiszta, a válasz számodra megfelelő lesz.


Azt gondolom, erről is kell beszélnünk azoknak, akik minket választanak, hisz szándékaink valódisága, tisztasága nem csak nekünk döntő fontosságú, hanem az élet minden területén.
Következő hétvégénken, november 26-án ezért többek között erről is lesz szó.
Mindenki, aki szeretne csatlakozni hozzánk, megkapja a lehetőséget a részvételre.

 
 
Szeretnél többet tudni önmagadról, a lelked titkairól?
Szeretnél többet tudni a világról, az energiákról, testedről, különböző betegségekről, gyógymódokról, mozgásformákról, meditációról, Asztrológiáról, Feng-Shuiról?
Szeretnél többet tudni a pozitív gondolkodásról, „csodás” gyógyulásokról, életmód változtatásról, táplálkozásról, fogyásról, pozitív gondolkodásról?
Szeretnél többet tudni a lehetőségeidről, az azokat gátló korlátaidról, a pszichológiáról, a családi-párkapcsolati viszonyokról?
Szeretnél többet tudni a halálközeli élményekről?
Szeretnél többet tudni a sorsmintákról, válás, agresszió, családon belüli erőszak, félrelépés, meddőség, társtalanság, szexuális zavarok, társfüggőségről, vagy a családon belüli energetikáról?


 
 
[ 7263 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x