Születés - magzati kor - fogantatás, és ami előtte van
Címlap / Psziché / Születés - magzati kor - fogantatás, és ami előtte van

Lukács Tünde

Születés - magzati kor - fogantatás, és ami előtte van

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

A fogantatás, a magzati élet és maga a születés rendkívüli hatással van életünkre. Azt mondják, ahogyan megszületünk, olyan lesz az életünk. Sok lehetőség van már utánanézni életünk ezen kezdeti szakaszának, és az elszenvedett traumáknak. Családállítások során a magzati élet és a születés témája szinte mindig megjelenik.  

Sokszor már a fogantatás pillanatában szerzünk olyan traumákat, amelyek kihatnak egész életünkre. Ilyen lehet például, ha az anya fél a teherbeeséstől, vagy ha a fogantatás erőszak eredménye. Ezek az események a gyermek életére nagy hatással vannak. A terhesség kezdeti szakaszában, míg az anyának nincs tudomása arról, hogy gyermeket vár, szintén sok hatás érheti a magzatot. Amikor pedig kiderül az áldott állapot, az a pillanat szintén meghatározó.

Ha az anya megijed, ha nem szeretne gyermeket, illetve bármilyen félelem kapcsolódik az állapotához, ez is mind-mind hatással van a magzatra. Gyakran látjuk azt, hogy akit nem vártak, és megfordult a szülők fejében az abortusz gondolata, azok a gyermekek úgy érzik később, felnőve is, hogy nincs joguk az élethez, és önszabotáló életmódot folytatnak.

Az anyaméhben töltött időszak alatt, szintén számos trauma érheti a magzatot. Hat rá az anya hangulata, környezete, félelmei, szokásai, ha esetleg elveszített ikertestvére van, és még sok más hatás.


A gyermek egész életében sejtszinten őrzi az anyaméhben történtek emlékét.
A szülés folyamata lehet életünkre a legmeghatározóbb.. Leggyakrabban a szülés közben történő események azok, amelyek a legerősebb hatást gyakorolják ránk.

Minden szülés közbeni történés kihat későbbi életünkre. Az elakadások, a koraszülés illetve a túlhordás, ha szülés közben az anya segítségre szorul – pl az orvos kinyomja a babát, vagy fogóval segítik a világra. A farfekvés, a nyakra tekeredett köldökzsinór, az oxigénhiány, ha azonnal elveszik az újszülöttet az anyától. Még sokáig folytathatnánk a sort a szülés közben fellépő helyzetekről.

Ha még a fogantatás előtti időszakra megyünk vissza, akkor azt láthatjuk a családállítások során, hogy sokan leszületni sem szerettek volna.. Vannak, akik hisznek előző életekben és abban, hogy mi választjuk meg, hová, milyen körülmények közé születünk, és vannak, akik nem hisznek benne. A családállítások tapasztalata azonban az, hogy nagyon is létező dolgokról beszélünk.

 
 
Sok kliensnél láthattuk már azt, hogy a lélek nem szívesen választotta a Földi létet, vagy választja ugyan, de csalódik. Ennek tünetei általában a következők voltak: depresszió, motiválatlanság, sorozatos kudarcélmények, magányosság, kialakult énkép hiánya, társtalanság, gyermektelenség, örömérzés hiánya, gyökértelenség, stb.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 27137 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x