Traumaoldás - fogantatástól a jelenig
Címlap / Psziché / Traumaoldás - fogantatástól a jelenig

Lukács Tünde

Traumaoldás - fogantatástól a jelenig

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Fogantatásunk pillanatától erőteljes hatások érnek bennünket. Nem is gondolnánk, de lehet, hogy éppen ez az oka annak, hogy most például anyagi gondjaink vannak. Mi történik valójában?  

A családállítás rengeteg problémát, blokkot megold, de sok olyan tényező van, amely az állítások során rejtve marad. Ezek ismeretében viszont a családállítás hatékonysága is sokszorosára növekedhetne. A családállítás csodálatos módszer, de úgy gondoltuk, még tovább megyünk :)

Mi is történik valójában egy családállítás alkalmával abban a térben, amit mezőnek nevezünk?
A családállítás valódi hatásáról 2011-ben jelent meg cikk a Magyar Pszichológiai Szemlében. A Dr. Zseni Annamária pszichiáter által vezetett utánkövetéses kísérletben bizonyították azt, hogy a módszer tényleges hatással rendelkezik. A családállítás során kapcsolatba kerülünk az általunk képviselt személy lelki mezőjével. Azt látjuk azonban, hogy a kliens sokszor nem érti, mi miért történik vele. Saját tapasztalatom az, hogy családállítás után rengeteg kérdés fogalmazódott meg bennem, amire nagyon szerettem volna választ kapni. Erre azonban az állítások alatt nem volt lehetőség.


A dolgok megértése, hogy miként és miért történnek velünk, mindig is segített. A lélek nyelve az érzelem. Családállítással és más módszerekkel, egyéni sorstól függően, hatékonyan lehet kezelni a múlt lelki részeire vonatkozó dolgokat. Viszont, a lelki részen kívül van egy szellemi és egy fizikai sík is. Vagyis a szellemi és a fizikai sík is visszahat a lélekre.

Most egy új módszert kívánunk bevezetni, ahol családállítás mellett, közös beszélgetések révén megbeszéljük az öröklött, (transzgenerációs és intergenerációs) átvett mintákat, fájdalmakat a felmenőktől. Traumatérképet készítünk, tudományosan is alátámasztva, hogy miként zajlanak ezek a folyamatok, így megérthetjük az őseink viselkedését, és azt is, miért viselkedünk hasonlóan egyes helyzetben.

 
 
A hagyományos családállítástól a módszer abban tér el, hogy maximum 3 fő problémájával foglalkozunk egy időben, amely egy egész napos program.

A családállítás eddig is sokat adott. Bár évek óta állunk a „mezőben” mégis mindig csodálattal nézem a történéseket, és az utána bekövetkező változásokat. Aki már részese volt ennek a csodának, az tanúsíthatja, hogy a módszer ajándék az életünkben.
Most viszont továbbléptünk egy kicsit. Gyere el te is, és próbáld ki. Lépj túl a korlátaidon!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 8386 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x