A Nő szerepe az Új Korban
Címlap / Psziché / A Nő szerepe az Új Korban

A Nő szerepe az Új Korban

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-06-01

Egy céget vezetni vagy egy posztot betölteni nem több és nem fontosabb, mint amit egy háztartásbeli véghezvisz. Mindkét tevékenység különleges tehetséget és rátermettséget igényel. Egy nő a karrierjével pénzt keres egy cégnél vagy ahol dolgozik, egy háztartásbeli számtalan tervezésbeli és fenntartási feladatot lát el, aminek bizonyos meghatározott gazdasági értéke van. Egy családon belül az is, akinek munkába kell járnia, az is, aki otthon marad, fontos munkát és feladatokat végez el, hogy a családi vállalkozás sikeres legyen. Ez a haladás záloga.  

 

A háziasszonyok szociális és anyagi szempontból is értékes munkáját a társadalmi megítélés gyakran alábecsüli a termelési értéke miatt. Amiatt, hogy a háziasszony nem kap fizetést, elfelejtjük, hogy ő az, aki a házasságon belül lehetővé teszi a párjának a kilépést, a munkája ellátását vagy más céges tevékenységeket. A társas élet, mint tudjuk, nem lenne lehetséges a háziasszonyok 24 órás, heti 7 napos munkája nélkül. Távolról sem lealacsonyításról vagy függőségről van szó, a háziasszonyok  hozzájárulása a házastársi kapcsolathoz lényeges. Mindannyian tudjuk, hogy minden férfi mögött egy nagy nő áll. A férfiaknak szüksége van egy jól működő otthonra, olyan biztonságos helyre, ahol feltöltődhetnek, és így sikeresek lehetnek, és fele részben a háziasszonyok a hitelezői ennek a sikernek.

Másik fontos elem, amit figyelembe kell vennünk nekünk nőknek, hogy a férfiakkal való versengés a háztartásban nem működik. Senkinek nem működik az ‘én vagyok a főnök’ verseny. A dolgok kissé összekuszálódtak az egyenjogúság megjelenésével. Nem azért vagyunk itt, hogy versengjünk; azért vagyunk itt, hogy együttműködjünk és kölcsönösen segítsük egymást! A boldogság nem abból áll, hogy egy férfi pozíciójáért versengünk. Az egyenjogúság az értékek egyenlőségét jelenti, nem szükségképpen ugyanazzal a tevékenységgel elérve. A lényeg, hogy ha olyanok akarunk lenni, mint a férfiak, sokkal többe kerül az nekünk, mint amennyit valójában nyerünk!


Egy sikeres csapat megteremtése a háztartásban és a munkában abszolút szükséges. El kell fogadnunk egymás különbözőségét. Nagyon fontos, hogy ezekkel a kérdésekkel megbírkózzunk ezekben az új időkben, amiket átélünk. A változások már elkezdődtek. Ezeket mindannyian érezhetjük és elkerülhetetlenek. Ami korábban működött, most nem működik. Itt az ideje, hogy kinyissuk az elménket és elkezdjük észrevenni, hogy egyediek vagyunk, egyedi adottságokkal.  Ezeknek az adottságoknak a felismerése magunkban és másokban segítségünkre lesz, hogy boldog csapatokat, boldog családokat, boldog közösségeket és végül boldogabb bolygót teremtsünk. 

Ebben az új korban nekünk, nőknek fontos feladatunk van a férfiainkkal kapcsolatban: a mi dolgunk példát mutatni. Bástyák vagyunk, alapok, el kell végeznünk a munkánkat, ugyanakkor tiszteletben tartva, értékelve és kérve az együttműködést, feltéve, hogy nem tudjuk ezt egyedül elvégezni.
Egy intelligens nő tiszteletben tartja a a férje elméjét és az intelligens férfi szereti a felesége érzelmeit. Igen, különbözőek vagyunk és be kell látnunk, hogy sokat kell egymástól tanulnunk.  Ha megtanulunk úgy dolgozni, mint egy csapat, mindannyian nyerünk.

Ugyanez vonatkozik a más nőkkel való kapcsolatunkra. El kell engednünk a versengés szükségletét, amely ősi véleményeken és ítéleteken alapul, akárcsak a gondolkodásét, ami úgysem célravezető egyikünknek sem. Fel kell hagynunk azzal, hogy önmagunkat versenytársként vagy ellenségként lássuk.

A közös nevező az, hogy mindannyian keressük a boldogságot. Ez minden. A világosság hozza a boldogságot, de a világos szerepek hiánya nem.
Nem azért vagyunk itt, hogy bárkivel is versenyezzünk. Ne tévedjünk! Sokszor a legaktívabb ember a legkevésbé hatékony, és a legpasszívabb a legbefolyásosabb. Mindennek megvan a ellentételezése. El kell engednünk az áldozat szerepét és a mások okolását. 100%-ban felelősek vagyunk, és minden a meghozott döntésektől függ.

Nem számít, hogy mit csinálnak a nők, az sem, hogy hol teszik azt (otthon vagy az üzleti életben), az a fontos, hogy összekapcsolódjanak azzal a részükkel, amely többet tud. Vannak, akik ezt hatodik érzéknek hívják. Én inspirációnak nevezem. A dolgok tudásának megmagyarázhatatlan érzése, amelyet időnként megtapasztalunk, de nem tudunk megmagyarázni. Illogikusnak tűnhet, abszurdnak, vagy akár nevetségesnek, nagyon fontos, hogy a nők megtanuljanak bízni a saját inspirációjukban, minthogy az minden problémánkra tudja a megoldást és a megfelelő válaszokat nyújtja a kérdéseinkre.Mi nők példák vagyunk. Az élet megélése az öröm és a szeretet keresése önmagunk számára és másokkal megosztva.  Példa útján tanulunk meg szeretni. Ha az anyák szeretik és elfogadják magukat, megtanítják a gyerekeiknek szeretni és elfogadni magukat. Nagyon fontos, hogy a nők boldogok legyenek, azt csinálják, amit szeretnek, és bízzanak magukban mind a háztartásban, mind a munkahelyen, mert a boldog nők boldog gyermekeket teremtenek, és a boldog gyermekek boldog családokat és üzleteket teremtenek.

 
 
Tőlünk, nőktől függ a világ változása. Igen, együtt képesek vagyuk változást előidézni, és igen, fontos, hogy ezt az életünkben levő férfiak segítségével érjük el.
“A siker nem a boldogság kulcsa. A boldogság a siker kulcsa. Ha szeretetd, amit csinálsz, sikeres leszel”.
- Albert Schweitzer
 
Válaszd a boldogságot! Minden veled kezdődik. Ha boldog vagy, mindenki az lesz. A boldog nő sikeres nő.


 
 
[ 9810 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x