HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-11-18
Címlap / Psziché / Megrekedt lelki szintek - így haladj tovább

Nyiri Helga

Megrekedt lelki szintek - így haladj tovább

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-11-18

Nagyon furcsán működünk mi emberek. Jellemző ránk például, hogy könyveket olvasunk, tanfolyamokra, kurzusokra, akár még pszichológushoz vagy terapeutákhoz is járunk, és mégis azt érezzük: semmi sem változik.  

 

Rendezvénynaptár
 Én magam is megéltem ezt, majd egy idő után kénytelen voltam belátni, hogy nem a tanfolyamok rosszak vagy a könyvek állítanak lehetetlen küldetések elé. Nem, nem. Én magam rekedtem meg az önsajnálat, mások hibáztatása, halogatás, lustaság bűvkörében…
 

Hogy is van ez? Mit jelent cselekvővé válni?

Azt az időszakot éljük, amikor az emberekben felébredt a tudni akarás, az önvalói minőség megtapasztalása, az önmegvalósítás igénye.  Valljuk meg, elég inger gazdag manapság a spirituális világ. Rengeteg technika, irányzat fut egymás mellett. Vannak divatosabbak és kevésbé divatosak. Vannak régi irányzatok új köntösben és az ősrégi igazságok is működnek ma is…
 
Az önbecsapás ott van, amikor rendszeresen olvasol ilyen jellegű könyveket vagy elmész és részt veszel különböző tanfolyamokon, és aztán várva a csodára, nem történik semmi. Ilyenkor csalódás van, majd máshova átnyergelés. Aztán újabb körök, újabb információk birtokába jutsz, újabb könyvek, és semmi.
Szeretném Neked javasolni, ha ez ismerős, nézz rá egy picit arra, hogy ezekből mit kezdtél el alkalmazni az életedben valóban?


Eufóriából komfortzónába

Mert lehet, hogy egy-egy ilyen önfejlesztő kurzus után, amikor kijöttél az eufóriából, elindultál vissza a jól megszokott komfortzónádba. Ez pedig természetes, ha nem vagy tudatos, nem vagy elég éber arra, hogy tanultakat használni, alkalmazni kellene… Ebben lehetnek korlátozó tudatalatti hitrendszerek: nekem semmi sem sikerül, nekem minden nehéz, majd holnap ráérek, majd más megoldja helyettem, anyám ugyanilyen volt stb….
A megoldás erre: cselekvővé válni.

 

Cselekvés nélkül nincs változás


Ha semmin sem változtatsz, mindig ugyanaz fog történni. 
Azt javaslom, csak akkor menj el egy tanfolyamra, akkor szánj időt új ismeretekre, önmegfejtésre, ha valóban megvan a döntésed belül: elég volt és változni akarok! Mert hidd el, nem az a nagydolog, hogy mennyi féle dolgot próbálsz ki vagy ismersz meg. Nem, nem. Az új élet a tanulás után kezdődik, vagyis attól a pillanattól, amikor véget ér egy képzés, kurzus, könyv stb…
 
Amikor a theta healing tanfolyamok véget érnek, nálunk az igazi munka a jól ismert facebook zárt csoportjában folytatódik. Hiszen, ami még nagyon fontos, hogy az elmének, tudatalattinak, az emberi test vezérlőközpontjának kell némi idő az átállásra. Minden technika gyakorlást igényel, és ehhez kellenek társak is. Én személy szerint imádok annak részese lenni, amikor az általam átadott tudás, technika, változásokat hoz mások életében. 

Szóval mit is javaslok?

  1. Amikor elszánod magad valami újra, légy kitartó!
  2. Minden reggel kelj fel 15 perccel korábban ( na jó, elég 10 perc is) és tudatosítsd magadban azt, hogy változásban vagy! Képzeld el, ma mi mindent szeretnél!
  3. Tudd megfogalmazni magadnak, mit is szeretnél igazán az életedben most és a következő 1 évben!
  4. Legyen listád az álmaidról, a céljaidról és ezzel dolgozz naponta akár!
  5. Válj cselekvővé! Például, ha új állást szeretnél, akkor helyezd rá a fókuszt, legyen önéletrajzod, pályázz, oszd meg minél több emberrel ezt a vágyadat!
  6. Minden nap csinálj valami újat! Emelj be a napodba valami olyat, de csak apróságot, amit eddig nem csináltál!
  7. Fejezd be a panaszkodást!
  8. Ne engedd meg másoknak se, hogy Neked panaszkodjanak!
  9. Gyakorolj, gyakorolj, gyakorolj!
  10. Minden nap zárd a napot hálával! Legyen legalább 5 dolog, amiért aznap hálás voltál!
 
Terapeutaként és theta instruktorként sok ember életébe látok bele. Nagyon sokszor tapasztalom azt, hogy kifelé megy a fókusz. Sokszor van még az, hogy ő a hibás, mindig más a hibás. Sokszor látom azt is, amiről fent írtam. Hatalmas önámítás az, ha azt hiszed, mennyire spirituális ember vagy, mennyire tudatos ennyi könyvvel mögötted, ennyi technikát megsimerve…. Ez mind semmi, ha nem éled!
Arra kérlek, legyél magaddal őszinte és nézz rá, hogy is van ez Nálad? Sosem késő elkezdeni! 
 
Legyen itt a most! Válaszd a mostot és indulj, változz, cselekedj magad miatt, magadért!
 

 
 
[ 9915 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot


Warning: Division by zero in /var/www/lapcsalad/harmonet.hu/include/fooldal/rendezvenynaptar_slide_jobb_oszlop.php on line 72
 
 
/img/hirdetes/2019/csengettyu.jpg
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x