A sorsstratéga az érzelmek nyomában - Szegedi Panni rendet...
Címlap / Psziché / A sorsstratéga az érzelmek nyomában - Szegedi Panni rendet tesz

A sorsstratéga az érzelmek nyomában - Szegedi Panni rendet tesz

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Szegedi Panni neve nemhogy nem ismeretlen, hanem egyenesen fogalom azok számára, akik az ország nyugati felében az ezoterikus megoldásokat keresik magánéleti problémáikra. Az utóbbi 30 évből 23 év telt el úgy, hogy sorselemzéssel, életvezetési és stratégiai tanácsokkal segített át sokakat válságos helyzeteiken. Gyakorlatilag nem kaptam olyan kérdést, amiben valami előre vivőt ne tudtam volna mondani - mondja.  

Aki a bevezetőt elolvassa, abban rögtön felmerül a kérdés: mi ez, hogy 30 évből 23-at? Miért nem csak a 23 évről beszélünk?

Azért érdekes a 30 év és a 23 év, mert nagy változás következett be életemben! Azt a harminc éve kezdődött házasságot, amelyet 23 éven át „megjavítani” szerettem volna, most, hogy a megjavítás is sikerült, leteszem! Ismét Nagykőrösön vagyok, visszatérek oda, ahonnan elindultam, ahová a szülői ház, a genetikai gyökereim kapcsolnak.
Összetett csoportkarmát dolgoztunk fel, amiben jelentős szerepe volt, van a megnemszületett nővéremnek, aki felé vállaltam a két fiút, akikre roppant büszke vagyok: okosak, ügyesek, tisztelettudók, önállók. A férjemmel 60 ezer éves karmikus szál kapcsolt össze, és ez is feloldódott. Sokat változtunk az alatt a 23 év alatt, amelyet ezzel töltöttünk, és előnyünkre: nyitottabbak, magabiztosabbak, erősebbek lettünk, és a bennünk lévő félelmeket baráttá tettük. Hogy ez mennyiben jelenik majd meg a továbbiakban, megmutatjuk, hisz új élet, új feladatok érkeznek.
Összegezve, számomra ez az út csodás lehetőség, eszköz volt önmagam felé, és mindenki más felé is.



Mit és hogyan hasznosítasz ebből a közel három évtizedes tapasztalatból a segítő munkád során?

Azok, akik hozzám elérnek, akiknek rám van szükségük, komplex problémafeltáró módszerrel találkoznak, amit mindig az egyénre igazítok, tehát mindent nem mutatok meg, illetve nem egyszerre veszünk mindent górcső alá. Mindig a jelenből indulunk ki, abból, ami a "most" lelki állapotát, hangulatát, anyagi, és egyéb biztonságát ásta alá, és megkeressük azokat az okokat, személyeket, amik, akik hozzájárultak a jelen állapot kialakulásához.
Addig megyünk vissza időben, ameddig ügyfelem képes haladni, tehát előző életekben is dolgozunk, oldunk, ha lehet, vagy szükséges.
Azt tanultam, hogy ha a lélek egészséges, akkor a szellem meggyógyítja a testet.
Az ember érző lény. Ám ez a kor, amiben helyt kell állnunk, pont az érzéseknek, az érzelmeknek szab szűk teret, illetve olyan gyors élettempót diktál, nagy teljesítményt elvárva, hogy az érzelmekre nem jut energia. Ezt az őrült és anyagias szemléletmódot lehet már megfigyelni, megélni generációk óta! Az érzelmek elnyomása, figyelmen kívül hagyása, magában rejti, hogy nem tudjuk sem megélni, sem megfogalmazni őket, és az embert alapvetően jellemző félelem sokkal erősebben jelentkezik, így pedig kialakulnak a hatalmi játszmák, az alá-fölérendeltségi rendszer. A dominanciaharc beszivárgott a családi életbe is, és szeretet helyett ott is az anyagias, elvárásokra épülő függőségi viszonyok vették át az irányítást. Az emberek élnek bele a vakvilágba, és másoktól, kívülről várják...
Nem is tudom mit várnak.

Jólétet, boldogságot, biztonságot, szeretetet, egészséget?

Egyszerűen elfelejtették, hogy döntési joguk van, illetve megmagyarázták nekik, elhitették velük, hogy akkor szerethetők, ha valamit, akármit, bármit a hatalmasoknak megtesznek. Ezért a félelem ereje megnőtt. Hiányzik az emberek életéből a tervezés, csak célok, vágyak vannak, amelyeket mások ültetnek az emberi elmébe.
Amiben segíteni tudok, akár személyes példával is, az a szemléletváltás és a tervezés.

Tervezés? Kevesen tervezik meg előre az életüket, legfeljebb a munkájukban, vagy a karácsonyi menüben, a nyaralásban hallunk előre tervezésről.

Vallom, az élet is egy vállalkozás. Egy egsz életre szóló, bár több ciklusból összeálló vállalkozás. Ezért tervezni muszáj! E nélkül csak hányódunk az élet tengerén, kicsit úgy, mint amikor egy vadvízi túrán elveszítjük az evezőket, és csak a víz sodrása kergeti a csónakot, nekicsapódva a mederben lévő szikláknak.
Összegezve: segítek hatalmat nyerni félelmeiden, olyan irányba állítani életed hajóját, hogy elégedett, boldog, egészséges, minden tekintetben biztonságos életet élhess, azzal együtt, hogy kalandokban is bővelkedni fogsz. E kalandok során pedig mindig Nálad marad a döntési jog, és a hatalom az események felett.

Ez egy utazás, egy nagy kaland.

A végére megérted önmagad, a körülötted lévő világot, és bűvész módjára olyanná formálhatod, amiben otthon érzed magad. Ami a tiéd, amiért megszülettél. Búcsút mondhatsz betegségeknek, működésképtelen kapcsolatoknak, testet-lelket szipolyozó munkahelyeknek, illetve téged nyomorító látásmódnak, önmagadat leértékelő gondolatoknak!

Várlak, mert tudom, hogy megoldható, és megéri saját félelmeiddel szembenézni! (Pannit elérheted ide kattintva >> Panni stúdió

Ha szeretnél találkozni Szegedi Pannival, a Belső nyár önismereti játékban módod van rá, sőt, nyerhetsz egy maximum 120 perces stratégiai tanácsadást hangfelvétel lehetőségével, akár személyesen, akár skype-on. Panni írásos sorselemzést is ad a tanácsadás mellé, amely alapja a tarot, és a születési név. Amennyiben párkapcsolati kérdés a fő terület, a partner elemzését is megkaphatod!




Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 5550 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x