HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-04-26
Címlap / Psziché / Ahogy én látom - a kineziológus tollából

Ahogy én látom - a kineziológus tollából

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-04-26

Minden természetgyógyászati módszer önmagad mélyebb megismeréséről szól. A technikák eltérőek, de a cél ugyanaz. A mélyebb megismerés azt jelenti, hogy te magad jössz rá dolgokra, te mondod ki és te is ismered fel, hogyan tovább a fizikai létben. Hol, mit teszel rendbe, mihez állsz másképp. Ez egy csodálatos út, örülj, ha olyan terapeuta kezel, aki ebbe nem avatkozik bele.  

 

Az én feladatom a vezetés. Vezetni téged egy olyan úton, ami a te utad és nálad jobban senki nem ismeri. 
A tiéd. 
Hogyan tudlak vezetni mégis? 
Az épp körülötted lévő, jelenbeli energiáidat tudom tolmácsolni. Ebben nincs semmi konkrét, csak az, ahogyan éppen reagálsz az életre. Amikor beszélsz, tested azonnal reagál rá. Mutatja, hogy mennyire valóságos, amit mondasz, vagy épp ellenkezőleg, az illúzió fogságába kerültél. 
 
A jelen érzéseihez még kapcsolódik egy sor múltbéli élmény is. Az őseid élete. Tehát maga az oldás azt jelenti, hogy tehermentesítjük azokat a filmkockákat, amiket örököltél vagy te magad élted meg, és fékezi az életed. 
 
Kétféle módon épül be:
  • saját tapasztalatként, a te nézőpontodból, pontosan úgy, ahogyan átélted. 
  • generációs örökség, mert a test információs rendszerében az egész családfa lenyomata megtalàlható. Azoké az embereké is, akiket nem ismertél. 
Minden úgy kerül rögzítésre, ahogy akkor, abban a pillanatban megtörtént.
 
 
Szándékosan nem írtam "szakszavakat". Ahány tudomány, annyiféle meghatározás létezik. Sokat tanultam az elmúlt 20 évben, mindig újabb területek, ismeretek nyílnak meg előttem. Mégis a legtöbb tudás rajtatok, a klienseimen, útitársaimon keresztül érkezik. Számomra teljesen mindegy, hogy hol vannak az információk. Az elmében? A belekben? A tudattalanban? 
 
Egy biztos: tested minden màsodpercben rögzít. Minden adatot, amit hallasz, látsz, érzékelsz. Még olyan dolgokat is, amiknek éppen nem vagy tudatában, pl. egy melletted zajló társalgás. Amikor beszélsz, tested ugyanilyen gyorsasággal reagál rá, vagyis folyamatosan nyomon követ téged. Ezt valaki érzékeli, valaki nem. 
 
Egy dolgot el kell hinned, amikor már nincs "negatív" filmkockád, tulajdonképpen azt csinálsz, amit akarsz. 
 
Bàrmit megtehetsz. Ez pedig azt jelenti, hogy a saját, veleszületett alkati energiádhoz képest. Mindenkinek van egy sajátos alkati energiája. Én így hívom. És minden energiának két pólusa van. Pozitív és negatív aspektusban is értelmezhető. Ezért "veszélyes"  konkrétumot mondani. Te döntöd el egy adott szituációban, hogy melyik pólus felé tartod az irányt.
 
 
 
Mondok egy példát: ha valaki egyéni energiájában ott van mondjuk a "bőség", ami pozitív aspektusban azt jelenti, hogy a "jég hátán is megél", az illető könnyedén küzd meg a problémákkal és jó a teremtő képessége. 
Negatív aspektusban viszont, a bőség "elfecsérlése" lesz igaz, ami mögött hatalmas teremtő energia van, csak az egyén nem tudja megtartani. Elherdálni valamit ugyanaz az energia, mint megteremteni. 
 
Valamilyen szinten mindenkiben ott van a teremtő képesség, azonban alkati energiánk hatàrozza meg, hogy meddig mehetünk el. Ez az alkati szubsztancia egy meghatározó, "-tól, - ig". A kettő között bejàrod az utat, egyéni tempóban, saját választott útvonalakkal. 
Bevallom neked, láttam màr olyat, hogy valaki "túllépte" ezt a határt, vagyis a saját alkati energiáját túlszárnyalta. Ez a következő szint földi utazásunk során. Ugyanakkor először meg kell tapasztalnod a saját egyediségedet. Ki is vagy te, mik a benned rejlő lehetőségek. 
 
Ezért van az, hogy sokszor kívánsz vmit, és mintha nem adná meg a sors. Valamit meg kell még ismerned magadból. Valami nem tiszta, köd van még. Különleges vagy, de nem vagy különb bármelyikünknél. 
 
Születésedtől fogva egyéni individium vagy. Mi rejlik ebben a szubsztanciában? A tested folyamatosan azon van, hogy meglásd és megéld ezeket. A sok múltbéli, feldolgozatlan sérülés és fájdalom befalazza az egyediségedet. Aztán elkezded lebontogatni. Újra kinyitod lelked kapuját és bizakodva indulsz. A test a fájdalmat nemcsak rögzítette, hanem hasonló szituációban újrajátssza, azért, hogy megvédjen, figyelmeztessen téged. Igaz, ez már egy új szituáció, de ha egy kicsit is emlékeztet egy vagy több régi fájdalomra, a test újrajátssza az egészet. És újabb fájdalmas tapasztalatok generálódnak. 
Ha egyszer volt kellemetlen élményed kutyával, a tested azt mondja, "vigyázz, a kutya harap!". Pedig ez már egy új helyzet, egy másik kutya.
 
Amikor ezek a megélések oldva vannak, újra tiszta lappal tudsz indulni. Ekkor már a testeden nincs fék. Indulhatsz. 
A falak lebontása ritkán sikerül egyedül. Ehhez vezető kell. 

 
Óva intelek attól, hogy folyamatosan a múltban vájkálj. Ez sem lenne működőképes. Ugyanis képes vagy újrateremteni az egészet. Emlékszel? Mindennek két pólusa van. Nagyon izgalmas dolog megismerni a múltat, honnan jöttünk, kik voltak az őseink. Ellenben hamar újrateremtődik, ha sokáig időzől ott. Ezért van az, hogy néha találkozol olyan emberekkel, akik évek óta igénybe vesznek egy természetgyógyászati irànyzatot és egyre rosszabbul néznek ki. Ràjuk telepedett a múlt. 
Nem jó "leragadni" a múltban. 
 
Mivel én a test rezgéseiből olvasok, pontosan mutatja a tested, hogy mit keresünk a múltban (életkor és esemény), és azt is, hogy meddig időzzünk ott. Minden következő lépést mutat a tested, még azt is, mikor kell találkoznunk, és mi legyen a házi feladat. Kell a fizikai megélés is. Az oldás után a test követi az átírt programokat, de fizikai síkon is el kell indulni. 
 
Mivel rengeteg impulzus ér minket a jelenben, ezért folyamatos az információk beépülése is. 
Olyan a tested, mint egy könyvtár. Tele információkkal, adatokkal. 
Az oldás azt jelenti, hogy az adatok megmaradnak, de már nem hatnak rád negatívan.

 

 
 
[2599]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x