10 jel, ami arra figyelmeztet, válságban a kapcsolatod
hirdetés
Címlap / Psziché / 10 jel, ami arra figyelmeztet, válságban a kapcsolatod

10 jel, ami arra figyelmeztet, válságban a kapcsolatod

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-20

Megromlik a kommunikáció köztetek, elkezd idegesíteni a másik, nem bírod a szagát. Szó szerint.  


Rendezvénynaptár
1. Megromlik a kommunikációtok. Nem beszélgettek, nem hallgatjátok meg egymást. Rövid és érdektelen lesz a társalgásotok. Türelmetlenek lesztek egymással. A felszín alatt egyre jobban megjelenik a neheztelés, elfojtott harag. Múlóban a szerelem, és ezt valahol érzed is.

2. A párod gyakran idegesít. Nem csak felidegesít, hanem már a puszta jelenléte is kihoz a sodrodból. Ingerlő a hangja, a nézése, a ruhája, az arckifejezése, amit tesz és ahogyan ezt teszi.

3. Nem érzel iránta szeretetet. Megszoktad, hogy veled van, de igazában beköltözik a lelkedbe a közöny. Nem érdekel, hogy mit érez, mit gondol, mik a vágyai. Jobban szeretsz inkább egyedül lenni. Jobb a vagy barátokkal, vagy bárki mással, csak vele ne kelljen lenni.

4. Elmúlik a vágy, amit iránta éreztél. Nincs kedved, nincs hangulatod, nincs érdeklődésed sem feléje, sem az együttlét felé. Az elmédet be tudod csapni, meg tudod dumálni magad, hogy igenis, ő az igazi partner neked, de a tested nem hazudik. Nem kívánod már őt, nincs izgalom, nincs hevület.

5. Nem bírod elviselni a szagát, az ízét. A bölcsek azt mondják, ha már a kapcsolat elején kifogásod van a másik testnedvei ellen, akkor az illető nem a tiéd, engedd el. Sokszor a dezodorok és parfümök elnyomják az ember saját szagát, és a feromonokkal kommunikáló emberi lényt megtévesztik a kellemes illatok. De ha a saját szagát érzed a párodnak, akár a verejtékét, és ezt kellemetlennek érzed, akkor engedd el. Biológiailag nem passzoltok. Egy ilyen emberrel nagyon jó barátok lehettek, de a párkapcsolat nem fog menni.


6. Azon kapod magad, hogy forgolódsz az utcán, és figyeled a potenciális partnereket.

7. Másokon fantáziálsz, nem a párodon.

8. Nem vonz az együtt töltött idő, így a nyaralást, kirándulást, utazást sem akarod vele. Viszont mással szívesen utaznál.

9. „Látni” kezdesz. Észreveszed, hogy a másik tele van hibákkal. Azon merengesz, hogy miért nem vetted eddig észre, hogy Ő valójában milyen rettenetes és kibírhatatlan ember. Vagy dögunalmas.

10. Azok keseregsz, hogy odalett az életed, egy „ilyen” ember miatt. Neki áldoztad a fiatalságodat. (Már elfelejted, hogy valójában te akartad ezt neki adni.) Haragot és dühöt érzel. Eljátszol a gondolattal, egyre gyakrabban, hogy mást akarsz, máshogy és mással.  

*

Kívülről vagy belülről töröd fel a tojást?
Párkapcsolati problémák megoldása a tantra és az ájurvéda segítségével 

Ha foglalkoztatnak ezek a kérdések, gyere el 2018. dec. 3-án, hétfőn este a Soter Ezoterikus Klubba, ahol Gáspár Katalin, a HarmoNet vezetője beszélget Pál Tamás Ájurvéda szakértővel, valamint Lágler Zsófiával és Solymári Györggyel a TantraSziget Központ vezetőivel. 

Kezdés: 18:30, a pontos cím: Budapest VI., Dessewffy u. 53.

A Facebook eseményhez itt tudsz csatlakozni.


 
 
[ 2004 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x