Dobd el a címkéidet!
Címlap / Psziché / Dobd el a címkéidet!

Dobd el a címkéidet!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-30

Még mielőtt ráragasztod valamire, hogy jó vagy rossz, állj meg egy pillanatra. Jó az, ami neked jónak tűnik? Vagy az, amit te annak tartasz? Esetleg az, amire olyan régen vágysz? Ki mondja meg, hogy mi a jó? És ki mondja meg, hogy mi a rossz?  

 

A Jó, a Rossz, meg a Tökéletes... Lehetséges, hogy ezek a címkék már nem működnek? Úgy tűnik, szinte már semmire nem használhatók.

Azt hisszük, hogy ha valamire vágyunk és azt elérjük, az jó. De mi a biztosíték arra, hogy azzal a vágyott dologgal képesek is vagyunk jól élni? Megdöbbentő példa az a jelenség, hogy a lottón nyereményhez jutó emberek többsége 3 év alatt elveszíti a hatalmas pénzösszegeket. Vajon miért? Hiszen nyerni jó. A pénz jó. A sok pénz nagyon jó…

A válasz egyszerű: a hatalmas vagyon talán nem nekünk való. Talán nem jött el az ideje, nem tudunk mit kezdeni vele. Nem készültünk fel az alapjaiban másfajta helyzetre. Egyáltalán, szükségünk van ennyi pénzre? Hittük, hogy igen, aztán kiderül, hogy nem a pénzre vágytunk, hanem az általa megvásárolható dolgokra…

Tévhiteink egyike, hogy mi tudjuk, mi a jó nekünk. Elkezdünk arra fókuszálni, még költünk is rá, és addig hajtjuk az álmainkat, amíg valami vagy fennakad a lepkehálónkon, vagy nem.

Mi is jó nekünk valójában? Az, amitől fejlődünk, amitől előbbre jutunk, amitől könnyebben hagyjuk itt a világot, ha arra kerül a sor. Honnan tudhatjuk, hogy mitől fejlődünk? Nos, elemzéssel és gondolkodással ezt nem fogjuk tudni megválaszolni. Azért nem, mert a földi élet célját magasabb rezgésen, születésünk előtt terveztük meg. Olyan életet, olyan igazi iskolát választottunk, ami valóban a növekedésünket szolgálja. Ha egy másik életben voltunk már gazdagok, lehetséges, hogy ebben az életben szegények vagyunk. Ha egy előző életben harcosok voltunk, lehetséges, hogy ebben az életben védelmezők vagyunk. Ha voltunk már egészségesek, most lehetséges, hogy egy betegség nyújtotta tapasztalatokat szerezzük meg. Előfordul, hogy megtudjuk, megkapjuk valamilyen formában az előző életeink egy-egy üzenetét, akár többet is, de lehetséges, hogy fogalmunk sincs róla. És ez így van jól. Az Univerzum tökéletes, és ezt is tökéletesen időzíti. Ha eljön az ideje, megtudjuk.


De térjünk vissza arra, hogy akkor hogy is igazodjunk el a világban, ebben a boldogtalan, gyűlölettel teli, nehezen kezelhető világban. Először is: vállaljunk felelősséget az életünkért. Senki más nem éli a mi életünket, következésképpen nem is tudja azt megváltoztatni.

Másodszor: dobjuk el az elavult címkéinket. Nem működnek. A világ pillanatról pillanatra változik, a címkék pedig feketében és fehérben „gondolkoznak”. Nincs fekete és nincs fehér. Talán soha nem is volt. De az ember kényelmes, hát elővette, ha úgy hozta az élet, hogy szüksége volt rá.

Harmadszor: ma már az egyetlen lehetséges kiút a spiritualitás. Minden válasz, amit keresünk, a spiritualitásban van. El kell csendesítenünk az elménket, felhagyni a jó és a rossz kategóriák alkalmazásával, és tudomásul kell vennünk, hogy minden tanítás. A tanítás nem jó vagy rossz, hanem van. Azért vagyunk a Földön, hogy tanuljunk. Tapasztalatot szerzünk, hogy könnyebben távozzunk. Ettől fejlődik a lélek. És ez így tökéletes.

Látogass el a weboldalamra, hogy megmutathassam a Ho’oponoponot, a legkönnyebb spirituális utat.  
 
 

  
 
 
[ 1176 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x