Miért nem tudnak erről az emberek?
Címlap / Psziché / Miért nem tudnak erről az emberek?

Lukács Tünde

Miért nem tudnak erről az emberek?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-06-04

Mostanában többen feltették nekem a kérdést. "Miért nem tudnak erről az emberek?" Arról, hogy lehet másképpen. Hogy van kiút a boldogtalan, nehézségekkel teli élethelyzetekből, betegségekből, társtalanságból, magányból, pénztelenségből.  

 

Miért nem tudnak arról az emberek, hogy vannak módszerek, amelyekkel mindez lehetséges? A kérdés olyan emberektől származik, akiknek ez sikerült, mert nézőpontot változtattak.A választ megadni nem volt nehéz, hiszen naponta szembesülök vele. A mai kor emberét, legalább is az emberek többségét csak az anyagi világ érdekli. Igazából el sem tudják képzelni, hogy lehet bármi is, amit nem látunk, ami a fizikai valóságon túl létezik. Azokat, akik azt a tanítást kapták a szülőktől, nagyszülőktől, hogy csak az van, ami kézzelfogható, azokat nehezen lehet meggyőzni arról, hogy problémáik oka nem a fizikai világban, hanem éppen hogy abban a láthatatlan világban rejlik, amiről fogalmuk sincs.

Ezért aztán váltogatják a munkahelyeket, de sehol nem érzik jól magukat, váltogatják a partnereiket, de egyik sem az „igazi”, vagy lehetséges, hogy a harmadik féle gyógyszert írja fel az orvos, de attól sem javul igazán az állapotuk. Azt is meg szokták kérdezni tőlem, hogy én miért hiszek ezekben a misztikus dolgokban.

Nos, én nem hiszek benne, én tudom, hogy ez létezik, és éppen ezért számomra nem misztikus, hanem természetes. Tudom, mert tapasztalom, szinte erről szól az életem. Addig, amíg valamit nem tapasztaltál meg, addig nem igazán fogod magadénak érezni a dolgot, legyen az bármi is. A megtapasztalás az, ami bizonyítékul szolgál, nem az, ha mások mesélnek róla.

Ezért hívok mindenkit családállításra, vagy teremtő napokra, hogy a saját szemével, lelkével győződjön meg arról, ami eddig szinte hihetetlen volt számára. Modern korban élünk. Csúcstechnológiákkal vagyunk körülvéve, a legmodernebb gépeket, készülékeket, gyógyszereket stb. alkalmazzuk.

A Léleknek azonban ez nem jelent semmit. Amikor depressziósak leszünk, bevehetjük a gyógyszert, amit felír az orvos, bevehetjük a savlekötőt, ha ég a gyomrunk, és bevehetjük a szívgyógyszert, ha magas a vérnyomásunk. Jobban érezzük magunkat, de mindez csak a tüneteket szünteti meg. Az alapprobléma ott marad. Hiába vesszük be az antidepresszánst, ha belül az ürességet továbbra is érezzük. Hiába vesszük be a savlekötőt, ha továbbra is emésztjük magunkat valami vagy valaki miatt.

A fizikai valóságunk csak a jéghegy csúcsa. Minden, ami igazán fontos az életünk, lelkünk, egészségünk szempontjából, az a fizikai valóságon túl van. Hiába élünk modern korban.

Találkoztunk már családállításon olyan emberrel, akinek betegségét egy elhunyt hozzátartozó okozta, akinek szelleme itt ragadt ebben a világban. Találkoztunk olyan hölggyel, akinek családjában 14 öngyilkosság volt, amit egy több száz évvel ezelőtti családi átok okozott. Találkoztunk olyan férfival, aki dédapját akarta követni a halálba, ezért „csinált” magának daganatos betegséget, attól függetlenül, hogy a dédpapát nem is ismerte.

Mindez a számunkra láthatatlan világban történik. A Lélek világában. Hiába próbálunk sikeresek lenni, ha nem engedjük meg magunknak a sikert azért, mert a családban senki nem volt sikeres. A fizikai valóságban ilyenkor csak annyit érzékelünk, hogy rengeteget dolgozunk, tervezünk, lótunk-futunk, tanulunk, és mégsem jön a siker. Nem bizony, mert a lélekben blokkok vannak. Igaz ez nem csak a munkára, de párkapcsolatra, egészségre, az egész életünkre vonatkozóan.

Ha az életed valamelyik területe nem működik, pedig próbáltad már minden oldalról megközelíteni a problémát a fizikai világban, akkor itt lenne az idő megvizsgálni a helyzetedet a láthatatlan világ oldaláról is. Hidd el, izgalmas megtapasztalás lesz.
 
 
[ 1641 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x