Miért van sok spirituálisan felébredt nő egyedül?
Címlap / Psziché / Miért van sok spirituálisan felébredt nő egyedül?

Lukács Tünde

Miért van sok spirituálisan felébredt nő egyedül?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-10-23

A napokban hangzott el a kérdés egy beszélgetés során, hogy vajon miért van az, hogy sok spirituálisan felébredt, önmagán dolgozó, fejlődő, megfelelő önismerettel rendelkező nő egyedül él. A téma elindította a gondolatsort a fejemben, amit most szeretnék megosztani veletek. Főleg azért, mert rengeteg saját tapasztalat is van mögötte.  


Rendezvénynaptár
A párkapcsolatok terén ma teljes a káosz. Vagy nincsen, vagy ha van, nem működik. De vannak azért olyan kapcsolatok is szerencsére, ahol a benne lévők boldogok egymással. Sokan mesélték el társkeresős történeteiket. Férfiak és nők egyaránt. A tapasztalat, mondhatnám, katasztrofális.

A nők tele vannak elvárásokkal a férfiak felé. Az még nem lenne baj, ha olyan elvárásokkal lennének, mint például legyen az a másik figyelmes, kedves stb, de sajnos az elvárások nem itt kezdődnek. Hanem ott – ezt társkeresőn lévő férfiak mesélték – hogy mekkora és hány centi. Mert ha nem megfelelő a méret, az ismerkedést el sem kezdik.


Arról nem is beszélve, hogy nem csinálunk nagy ügyet belőle, ha minden héten más alszik az ágyunkban. Hogy ennek mi a mögöttes hatása, arra most nem térnék ki, az egy másik írás témája lehet. A fentieket látva, nem hiszem, hogy szidnunk kellene a férfiakat azért, hogy menekülnek, és a bizalom már nagyon hiányos bennük. Természetesen vannak férfiak is, akik hasonlóan működnek, de ez az írás most a nőről szólna leginkább.

Miért akarunk párkapcsolatot? A leggyakoribb ok, hogy sok nő fél az egyedülléttől, attól, hogy magára marad. Nem mer kilépni abból, ami már nem működik, mert bár rosszul érzi magát benne, de mégis van mellette valaki. Sokszor az első férfit meg akarják fogni akivel megismerkednek, mert mindegy ki az, ha kicsit megfelelő az már jó.

Gyakori okok még a társkeresésre: apa kell a gyereknek, valakivel közösen könnyebb fizetni a lakáshitelt, magányosak vagyunk, vagy egyszerűen mások elvárásainak akarunk megfelelni. A család, a környezet nyomás alatt tart, és ezért cikinek érezzük, ha egyedül vagyunk.

A spirituálisan felébredt nőket mindezek már nem érdeklik.

Már kidolgozták magukból azokat a fájdalmakat, mint például a gyermekkori figyelem, szeretet hiánya, az állandó megfelelés, az önbizalomhiány, stb. Már nem apát – anyát keresnek a másikban.

Ezek a nők már nem a belső hiányukat akarják pótolni a társsal. Nem a másik felüket keresik, mert ők már önmagukban egészek. Nem félnek az egyedülléttől, mert egyedül is teljesnek érzik magukat. Van saját életük, barátaik, hobbijuk, nyitottak a világra, és másokra, és senkinek nem akarnak megfelelni. Nekik nem gond, ha az estét egyedül kell tölteni, vagy hétvégére nincsen program, mert soha nem unatkoznak.

Ezek a nők nem mennek bele a szokásos kapcsolati játszmákba, mert tudják, hogy az nem a szeretet megnyilvánulása. Ők nem lesznek partnerek a másik játszmáiban.

Nem akarják megváltoztatni a másikat, elfogadják úgy, ahogyan van. Nem manipulálnak, nem irányítanak, nem kontrollálják a másikat. Nem a másiktól várják az életük megoldását, hanem beleállnak a saját életükbe. És bizony a másiktól is elvárják ugyanezt.

Egy spirituálisan felébredt nő nem kapcsolódik olyan férfihez, akivel kapcsolatban nem érzi teljes szívével, hogy a neki megfelelő férfival találkozott. Inkább kivárja azt. Neki nem probléma az idő, és az egyedüllét. Nem megy bele félig-meddig kapcsolatokba, mert megvan a kellő önértékelése ahhoz, hogy elvárja a neki kijáró tiszteletet és szeretetet. Ahol ez hiányzik, onnét elmegy. Egy spirituálisan felébredt nő nagyon gyorsan átlát a játszmákon.

Egy férfi számára egy ilyen nő bizony félelmet kelthet első látásra.
Sok férfi számára sok a nő önállósága, határozottsága. De ez nem tévesztendő össze azzal a keménységgel párosuló határozottsággal, amit azok a nők vesznek magukra, akik karrieristák, irányítók, illetve azok, akik a lelküket ért feldolgozatlan sérülések miatt falakat húztak maguk köré, vagy kontrollálni akarnak mindent.

Egy spirituálisan felébredt nő arra a társra vágyik, aki társa lesz abban a teremtésben, amit már ő maga is csinál, a másikkal ebben csak erősítik egymást. Egy ilyen nő egyszerűen önmagát adja, úgy ahogyan van. Mert pontosan tudja, hogy ez a legnagyobb vonzereje.
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 10733 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

/img/hirdetes/2021/9honap_banner-300x250-logo.jpg
 

Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x