Írjuk át tudatalattinkban elraktározott hiedelmeinket, programjainkat!...
Címlap / Psziché / Írjuk át tudatalattinkban elraktározott hiedelmeinket, programjainkat!

Írjuk át tudatalattinkban elraktározott hiedelmeinket, programjainkat!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-10-03

Három évvel ezelőtt érkezett meg Magyarországra az amerikai eredetű, három évtizedes múltra visszatekintő PSYCH-K® módszer, amely egy eszközt kínál ahhoz, hogy könnyedén és gyorsan beazonosítsuk és megváltoztassuk érzelmeinket, gondolatainkat, hiedelmeinket és nézőpontjainkat, amelyek megakadályozzák, hogy kiteljesedjünk az életben. A technika hazai megismertetését és elterjesztését Konkoly Tímea, PSYCH-K® konzulens vállalta magára, aki betekintést nyújt a tudatalatti átformálásának különleges világába.  

 A tudatalatti könnyen válhat azon hitrendszereink és rég érvényüket vesztett „programjaink” aknamezejévé, amelyek már nem támogatják azt, akik jelenleg vagyunk, ezzel együtt gátolják azt, akivé válni szeretnénk.
 

„Talán nem is gondolnák, hogy ezek a régi beidegződések milyen mértékben vannak hatással életünk minden területére, a kapcsolatainkra, önértékelésünkre, karrierünkre és legfőképpen egészségi állapotunkra. A PSYCH-K® lehetőséget kínál arra, hogy megtisztítsuk magunk előtt az utat ezektől az akadályoktól, és megnyílhasson egy olyan ösvény, amely az új, vágyott minőségű életbe vezet” – avatott be Konkoly Tímea, aki 2019-ig külföldön élve tapasztalta és tanulta meg a módszert és szívügyének tekinti, hogy a magyar emberek is megismerjék, illetve minél szélesebb körben alkalmazzák saját életükben.

 

Halljuk meg a vészcsengőt!

 

Ha nem dugjuk a fejünket a homokba, nem is olyan nehéz észrevenni, hogy gond van, változásra van szükség. Ugyanis ennek ordító jelei vannak. Leginkább az, hogy azt érezzük, nem úgy alakul az életünk, ahogy szeretnénk. Akár párkapcsolat, akár munka, akár az egészségünk területén gondok merültek fel, amelyeknek nem látjuk sem az okát, sem a megoldásának lehetőségeit.

 

„Nagyon sokszor nem tudjuk, miért érezzük magunkat rosszul Többnyire az áll a háttérben, hogy azok a tudatalatti programjaink, hiedelmeink, viselkedésmintáink, amiket éveink során magunkba építettünk, nem támogatják azt az életminőséget, amit meg szeretnénk valósítani” – mutatott rá a szakember.

 

Tudat és tudatalatti harca

 

A megfigyelések azt mutatják, hogy tudatosságunk több mint 95%-a a tudatos érzékelés szintje alatt létezik a tudatalattiban, ahol hiedelmeink nagy része tárolódik. A legtöbb ilyen hiedelem korlátozó és semmilyen formában nem szolgál bennünket. Amennyiben rajta kapjuk magunkat, hogy napjaink olyan gondolatokkal vannak tele, mint: „Én ezt nem tudom megcsinálni!”, „Nem vagyok szerethető!”, „Nem érdemlem meg a boldog párkapcsolatot!” és hasonlók, akkor éppen itt az ideje ezeket a mondatokat és azzal együtt gondolkodásmódunkat is pozitív irányba fordítani: „Bármit könnyedén elérek!”, „Szeretem magam!”, „Értékes vagyok!”.

 


„A testünk alapvető funkcióit a tudatalatti irányítja, és ezzel együtt az érzelmeinknek, a gondolatainknak, a reakcióinknak, valamint a viselkedésünknek is közel 100%-áért felelős. Csupán minimális mértékben vagyunk tudatosak, még akkor is, ha ennek az ellenkezőjét gondoljuk. Azokból a programokból működünk mindannyian, amelyeket fogantatásunktól kezdve táplálunk magunkba a környezetünkből érkező ingerek alapján. Addig igazán nehéz a változtatás, amíg rá nem ébredünk, hogy a külvilág hibáztatása helyett a problémáink gyökerét saját magunkban kell keresnünk. Ha ezt meglátjuk és elfogadjuk, elérhető közelségbe kerül minden álmunk” – hangsúlyozta Konkoly Tímea.

 

Hogyan működik a PSYCH-K®?

 

A PSYCH-K® kimagaslóan eredményes félelmek, fóbiák, traumák, stresszhatások, szorongások eltüntetésében, mégpedig oly módon, hogy semlegesíti azt az érzelmi töltetet, amelyet a múltban szerzett kellemetlen tapasztalatok ültettek el bennünk, és aktíválja őket mindegy egyes arra emlékeztető esemény. A módszer segítségével új hiedelmeket, új programokat taníthatunk meg a tudatalattinknak. 

 

„A PSYCH-K® abban is különleges, hogy hatékonyságához nincs szükség módosított tudatállapotra, ehelyett a test felől közelítjük meg a tudatalattit. Vannak olyan ülő helyzetben is alkalmazható pozitúrák és mozgásfolyamatok, amelyek létrehoznak egy úgynevezett egységes, teljes agyi állapotot, amely ideális önkorlátozó hiedelmek támogató hiedelemmé való átírásához” – ismertette a PSYCH-K® konzulens.

 

A módszert a ’80-as évek végén alkotta meg Robert M. Williams, amerikai pszichoterapeuta, hipnoterapeuta, kineziológus. Azóta széles körben alkalmazzák szerte a világban. Magyarországra 2019 végén érkezett meg, és amellett, hogy tapasztalt és képzett konzulensek is kis számban rendelkezésre állnak már, évente egy-két alkalommal alap, illetve haladó tanfolyamot is tartanak azok számára, akik mélyebben meg szeretnének ismerkedni a technikával. A Magyarországon is egyre szélesebb körben ismert és elismert amerikai epigenetikus Dr. Bruce Lipton maga is lelkes használója, szószólója a PSYCH-K® módszernek, melyet hosszú éveken át együttműködésben oktattak Rob Williams-szel mint Dr. Lipton A hiedelmek biológiája előadására adott gyakorlati megoldás.

A következő PSYCH-K® Basic Workshopot 2022.október. 20-23-án rendezik meg.

 

„Az embereknek ma óriási szükségük van arra, hogy képesek legyenek kezelni az érzelmi világukat, hogy ne félelemből, stresszből reagáljanak minden eseményre. Amellett, hogy ilyen mozgatórugóval nem lehet jó döntéseket hozni, hosszú távon komoly fizikai elváltozásokat, betegségeket is okozhat. Erre senkinek nincs szüksége, főleg, ha van olyan lehetőség, amivel elkerülhető” – zárta gondolatait Konkoly Tímea.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


(X)
 
 
[ 410 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x