Psziché - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap1
hirdetés
Psziché
7+1 kérdés az imádságról, amelyet sohasem mertél feltenni

Vajon az imáink azért találnak meghallgatásra, mert így kimondjuk a megfogalmazott vágyainkat, amelyek ezáltal fókuszt kapnak, vagy sokkal inkább azért, mert létezik egy tökéletes és teljes Személy, Teremtő, aki - ha kérjük - beteljesíti azokat? Az imádság valódi céljára és módjára keressük a választ az Ima Világnapján.


 Mikor és miért menjünk önsegítő gyászfeldolgozó csoportba?

Mikor küldjük oda azt a szerettünket, akinek nehéz megbirkóznia azzal, amit nem lehet megváltoztatni? Még mindig erős, hogy "mit fognak mondani" mások. Hogy nem szabad sírni, hogy feketében KELL járni, hogy ki kell, vagy épp nem szabad kimutatni. De a valódi lelki folyamatban alig van segítség.


Észrevetted? Több a troll! Ezt tedd ellenük (infógrafikával)

"Inkább meg se szólalok" - mondta a minap kicsit introvertált, de nagyon okos barátnőm, amikor a trollok kerültek szóba. Pedig ha minden a hangos hülyéktől harsog, és az okosak elhallgatnak, az ostobák győznek! Szóval nem az elhallgatás, hanem a tudatos trollstratégia megtanulása segít!


Mindenki magával foglalkozik, csak én foglalkozom velem!

Mások többen vannak, ők könnyen pótolhatók, de belőlem csak egy van - rám vigyáznom kell. A saját elvárásainkat gyakran kivetítjük a külvilágra, és benne magunkat úgy éljük meg, mint az egyedül tökéletest. A nárcisztikus személyiség azonban így éli le egész életét, és így viszonyul párkapcsolataihoz is.


Megszállók a testben - megszálló az elmében. Lehetséges?

Még szavunk is van rá: megszállott. Olyan ember, aki egy adott témának a rabja, vagy eredeti olvasatban valaki, akinek a testét nem egyetlen lélek uralja, hanem bitorlóval osztozik rajta. Az izgalmas jelenséget a pszichiátrai és a vallás is vizsgálja, a parapszichológia is kutatja.


Óvjuk meg gyermekeinket a betűk mögé bújt arctalan trollok világában

Felnőtt ember vagy. Sokat láttál, tapasztaltál már, és elvileg megfelelően óvatos vagy, mikor az internetet és a közösségi oldalakat használod. Tényleg az vagy? Használod az adatvédelmi beállításokat, és a védelem eme módszerét meg is mutattad a gyerekednek?Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
x