Psziché - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap14
Psziché

Ott sem vagy, és mégis gyógyulsz! 6 érv a meditáció mellett

Csupán 15 perc meditációból bőségesen profitálhat szervezetünk - számos előnye van annak, ha kizárjuk a külvilágot egy rövid időre.


Mire jó a nőnap?

Vannak bizonyos napok az évben, melyek azért kerültek kijelölésre, hogy aznap bizonyosan kifejezésre juttathassuk szeretetünket, megbecsülésünket, tiszteletünket számunkra fontos személyek, vagy a hozzájuk köthető szerepviselkedések kapcsán. Jogosan vetődik fel azonban néhány kérdés ezzel kapcsolatban.


Mesélnek a tárgyaink - neked mit mondanak?

A tárgyak emlékeztetnek a legboldogabb időszakokra, szomorú napokra, nagy kihívásokra és nagy elengedésekre. Árulkodik rólunk az is, hol tartjuk őket a lakásban. Neked mit mesélnek a tárgyaid?


Retikülök rejtelmei: kézitáskák feng shuija

Mutasd a táskád - a feng shui megmondja, ki vagy! Egy kicsit a táska is a lélek tükre: önkifejezés, kasztjelzés, üzenet.


Szőke hajszál a galléron

A féltékenység egyes források szerint betegség. Mások azt tartják róla, hogy az emberi kapcsolatok természetes velejárója. Féltékenynek lenni annyi, mint félni attól, hogy elveszítünk valakit, aki soha nem is volt teljesen a miénk. A szerelmünk tárgyát. Ez a tárgyvesztéses félelem pedig valóban ölthet beteges mértéket.


A víruspánik margójára

Napok óta attól hangos a sajtó és mindenféle internetes oldal, hogy a koronavírus-helyzet és az esetleges karantén miatt az országban őrületes tartósélelmiszer felvásárlás kezdődött. A vírus még meg sem érkezett hazánkba, tehát félelemre nem lenne ok, ráadásul orvosokkal készített interjúk szerint nem is veszélyesebb egy sima influenzavírusnál. Mi az, ami mégis kiváltja a pánikot?Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x