Psziché - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap15
Psziché

A víruspánik margójára

Napok óta attól hangos a sajtó és mindenféle internetes oldal, hogy a koronavírus-helyzet és az esetleges karantén miatt az országban őrületes tartósélelmiszer felvásárlás kezdődött. A vírus még meg sem érkezett hazánkba, tehát félelemre nem lenne ok, ráadásul orvosokkal készített interjúk szerint nem is veszélyesebb egy sima influenzavírusnál. Mi az, ami mégis kiváltja a pánikot?


A siker korlátai: a bénító gondolatok

Nagyon fontos, hogy időről időre engedjünk teret az elengedésnek, a hosszú fagyok után a felengedésnek. Ha a régi falusi télűző, tavaszköszöntő hagyományokat nem is tartjuk, megteremthetjük a saját elengedő, megtisztító szertartásainkat.


A változás kapujában: önismeret, elvonulás, meditáció

A hagyományos iskolai oktatásban gyermekeink szinte mindenféle tudománnyal, a tudás minden kis részletével megismerkedhetnek, mégis két irányvonal érintetlenül marad.


Mennyire ismered önmagad?

Manapság nem menő, ha hibázol, ha lemaradsz. Csak nyertes lehetsz. Azt susogják minden oldalról a füledbe, vágj bele, légy merész, csak győztes lehetsz.


Lehet másképp? Napraforgó-szemlélet

A pozitívan gondolkodók is tudják, hogy rút a világ, és azt is, hogy élni nehéz. De emellett azt is tudják, hogy mindenki szabadon könnyíthet magán, mindenkinek felkínálja a világ a szépséges oldalát, aki a fejével, vagyis a belső hozzáállásával, szellemével a Nap felé forogva él.


12 tipp a boldog hétköznapokért

Zavaró tényező a túlterheltség. A boldogság elérésében az idegrendszeri feszültség, a stressz akadályoz meg elsősorban.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x