Psziché - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap17
Psziché

A negatív gondolkodás 7 előnye a túlélésért

Olyan fontosnak tartjuk a pozitív gondolkodást, hogy képesek vagyunk önnön jól felfogott érdekünket szolgáló, természetes negatív érzéseinket is a pokol kénköves fenekére száműzni. Vajon jó ez nekünk?


A változás: légy te magad

Akármivel is vagyunk elégedetlenek az életünkben, a körülményeinkben, egyetlen dolog van, amin igazán képesek vagyunk változtatni. Ám ez a legnehezebb munka.


Dugóba kerültél?

Bárkivel előfordulhat az életben, hogy elakad valahol és nem tud továbblépni. A többség ilyenkor elkezd panaszkodni és csak a kisebbség az, aki tesz is valamit azért, hogy megoldja a helyzetet. Te mit teszel, ha dugóba kerültél?


A büdös tojás és az empátia

A szakállas vicc szerint, miután már mindenki beletörődött abba, hogy az ifjú lord süketnéma, 18 évesen megszólalt reggeli közben: - Ez a tojás büdös! - Drága fiam! - kiált fel az anyja - Hát te tudsz beszélni!? Miért nem szólaltál meg eddig? - Mert nem volt büdös a tojás - hangzik a logikus válasz.


Érzelmi egyensúlyunk

Saját érzéseinket is sokféleképp befolyásolhatjuk. Viselkedésünk, érzéseink megfigyelésével meghatározhatjuk azokat a cselekedeteinket, helyzeteket, melyek fájdalmat, vagy nehézséget okozhatnak, és azokat is, melyek pozitív életérzést okoznak.


Feledékeny vagy? - 3 gyakorlat, hogy megjavítsd memóriádat!

Az ember alapvetően jó memóriával születik. Genetikusan mindenre emlékszik, amire szüksége van. Megtanulja, mikor kell menekülni, behódolni, harcolni, vagy éppen örülni, mulatni.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x