Psziché - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap18
Psziché

Feledékeny vagy? - 3 gyakorlat, hogy megjavítsd memóriádat!

Az ember alapvetően jó memóriával születik. Genetikusan mindenre emlékszik, amire szüksége van. Megtanulja, mikor kell menekülni, behódolni, harcolni, vagy éppen örülni, mulatni.


Félsz tőle? Semmisítsd meg, és lélegezz fel!

A félelem az emberi alapérzelmek egyike, bár szubjektív tényező, hiszen ami nekem félelmetes, lehet, hogy neked kihívás. Miért félünk? Mit tesz velünk a félelem?


Párhuzamos világok

Melyik lehetne az a szó, ami a legpontosabban leírja a huszonegyedik század hangulatát? Talán az elbizonytalanodás. Minden összekavarodott. Nincsenek már egyértelmű ideológiák.


A nagy zsepi-teszt: tüsszents bele, mi majd elemezzük!

Vannak emberek, aki iszonytató hangerővel és vehemenciával temetkeznek bele zsebkendőjükbe, míg mások diszkréten kezelik a zsebkendőhasználatot. Személyiségjellemzés a zsebkendő redőiből.


Miért félünk a koronavírustól?

A félelem egy ösztönös védekező reakció, mely az élethelyzetek egy részében a túlélésünk záloga. Nem ismeretlen az állatvilágban sem, s mértéke sem magától alakul ki. Az, hogy mennyire jellemző ránk a félelem, az függ a neveltetésünktől, a (kis)gyerekkorunkban átélt tapasztalatoktól, s az alapvető habitusunktól.


Tudatod szerepe betegségedben és gyógyulásodban

A tudat, bár nem anyagi természetű jelenség, mégis a test minden része tükrözi azt. A tudat arra használja a testet, hogy gondolatokat fordítson le a fizikai valóság nyelvére, tehát kormányozza a testet.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x