Psziché - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap2
hirdetés
Psziché
Február 16. - az őszinteség napja

Minden ember hazudik, ki gyakrabban, ki ritkábban, ki nagyobbat, ki kisebbet. A hazugságról eltérőek a vélemények, van, aki szerint bocsánatos bűn, más szerint halálos vétek, és mint annyi másban, ebben is nagyon különbözik egymástól a két nem. Hogy miért emlegetjük a hazugságot? Ma van az őszinteség napja!


A gyereknevelés aranykulcsa, az empátia

Empátia, vagyis beleérző képesség - egy olyan tulajdonság, ami fejleszthető. Az érzelmi intelligencia alapja, és szülőként a példánk rengeteget jelent a gyerekeink számára. Empátia nélkül nem tudunk sikeres gyereket nevelni!


Tényleg megkönnyebbülés, ha túlvagyunk a temetésen?

Sokan azt gondolják, hogy a haláleset után, a temetéssel a feladatokat letudva, amikor már nem kell folyton a történtekkel foglalkozni, valahogy megkönnyebbülés jön - de a valóság általában mást mutat. Itt kezdődik igazán a gyászmunka.


Nácznié pártot szervez - miért tartják meg az emberek fura nevüket?

Cikis nevek - ha meghallod, elvigyorodsz a bajszod alatt, hiszen ki szeret Stik Lili, vagy Szomjas Itala, esetleg Pogány Krisztián lenni, de igyekszel nem megbántani azt, aki ezt a fura nevet kénytelen cipelni élete végéig. Vagy mégsem kénytelen? Miért változtatunk és miért nem? Nevünkben a sorsunk!


Szülő vagy? Soha ne tanítsd meg így köszönni a gyereked!

A csókolomozás úgy beitta magát a kultúránk szövetébe, mint egy makacs borfolt a nagyi karácsonyi damasztabroszába. Pedig az abrosz fehéren szép, a csókolomtól meg a többség ma már frászt kap!


HÁLÁS VAGYOK! Szoktad ezt érezni?

A hálaadáshoz meg kell érni! Nem kell hozzá iskola, nagy tudás, elég, ha érzed a gondviselést! Íme az első 3 lépés, kezdj már ma a hálaadáshoz!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
x