Psziché - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap20
Psziché

Elengedés vagy meghaladás?

Gyakran hallom magukat ezoterikusnak valló emberek szájából, hogy engedj el dolgokat, meg hogy lépd át, ám ez valójában senkinek sem megy. Nem is mehet, mert ilyen nincs. Mit engedj el? Egy függést? Egy kötődést? Vágyakozást? Haragot? Fájdalmat?


Vagyon, egészség, sikerek? Sétálj és utazz kedvedre! - A térérzékelés és lehetőségeid rejtett kapcsolata

Az idősödő emberek egy része gyengeségükre hivatkozva már nem utazik, és nem megy ki eleget otthonából. Elugranak a sarki boltig, de nem szállnak közlekedési eszközre, vagy sétálnak 2 utcát, de nem merészkednek el egy távolabbi térig. Térérzékelés, és életünk sikerei. Mi az összefüggés?


Pórázon az életed

Húzod-vonod, rángatod magad előtt vagy után az életedet, mint egy kutyát a pórázán. Az élet pedig ugyanúgy, ahogy a kutya is, néha meglendül, fut utánad vagy veled, máskor lelassul és elkalandozik arra, amerre ő szeretne menni...


Generációkon át hurcolt éhség

A boldog életet gátló mintákat nem kell továbbadni a gyerekeinknek. A generációs oldással olyan eszköz van a kezünkben, amellyel felismerhetjük és elháríthatjuk az ideális anyagi helyzet, a boldogító párkapcsolat, egészséges testsúlyunk és még számos más probléma elérésének akadályait.


Meditálj! A lényeg a rendszeresség

Rengeteget lehet hallani mostanában a meditáció különböző gyakorlatairól, s egyre többen is fognak neki több-kevesebb sikerrel. A rendszeresség elvét követve, elég napi pár percet ezzel tölteni, áldásos hatása garantáltan nem marad el.


Szeretet-szállás: 1 nő, 2 szoba, 4 férfi - számító matematika

Gyermekeikkel összeköltöző egyedülálló szülőket mindig figyelmeztetek, hogy vigyázzanak saját határaikra. Annyira szeretjük a gyermekeket és az unokákat, hogy saját szobánkat is odaadnánk, és magunk szerénységből a legkisebb lyukat foglalnánk el a lakásban.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x