HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-02-17
Psziché

3 lényeges lépcső, hogy tudd, ki van a te testedben!

A figyelmed hol lakik? Ki az aki figyel? és honnét figyel? Benne van a testedben? De akkor ki az a test? Kemény kérdések, de ha a MOST-ba jössz, akkor magad tudsz rá válaszolni. 3 gyakorlat, hogy a jelenbe gyere és ott is maradj! Próbáld ki!


Év eleji nagytakarítás az életedben?

Új év, új élet. Jó, de hogyan? Lehet, hogy gondoltál is már rá, de hogy csináld? Oké, hogy megújulás, de hogy lehet valóban, úgy igazán tiszta lappal újrakezdeni?


Ha álmodban eljön a halál

Mivel sokszor az sem arany, ami fénylik, így nem feltétlenül bír rossz jelentéssel a halál sem.


Sose feküdj le haraggal!

Van, amikor az "aludjunk rá egyet" hozzáállás nem vezet eredményre. Amikor egy kiadós veszekedés után próbálunk duzzogva elaludni, az rosszabb, mint ébren maradni. A haraggal fekvés árthat az egészségünknek.


Harmóniában Földanyával

Földanyánk védelme kulcsfontosságú napjainkban. Mi nők, a lányai vagyunk. Nekünk kell összehangolódni vele, és egy jobb, harmonikusabb és egészségesebb életet kialakítani együtt vele. Bontsd ki a benned élő nőt!


Igaz barátság - a tökéletes kapcsolat?

Ahány kapcsolat, annyiféleképpen éljük meg, és ez a kijelentés a barátságra is igaz. Mégis, mi az, ami összetartja és tartalmassá teszi? Miért tartanak egyes barátságok egy életen keresztül, mások meg csak egy ideig?Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x