Psziché - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap3
Psziché
Miért bántod magad? Házi terápia haladóknak

Figyelmeztetés: Ez egy kemény terápia, és az a legjobb, ha van egy biztos háttered, egy szakértő aki támaszod ebben. Pszichológus coach, vagy más segítő, aki biztosítani tud közben, ha szükségét érzed.


17 dolog, amit jó tudni már 18 évesen is!

A középiskola kapuján kilépve az ember keveset tud még a világról. Elindul egy irányba, amit választott magának - de vajon ő választotta? És miért éppen azt? Mit lett volna jó már 18 évesen is tudnunk?


Anyánk, a stresszreaktor

Belegondoltál már, hogy miért van az, hogy Anyu közelében görcsbe rándul a gyomrod, azonnal beindul a jókislány/jókisfiú-projekt, és azon kezdesz aggódni, hogy ugye minden rendben van a ruházatoddal, a lakásoddal, a gyermekeddel, és egyáltalában, veled?


7 idegesítő szellemi tanítás Halász Alexandra gyűjteményéből

A rosszul időzített szellemi tanítás, kérdés, tanács még akkor is rossz ötlet, ha egyébként igaz - mert a szerető ráhangolódás, együttérzés, vagyis az emberség hiányát árulja el. Még hét olyan szentencia, amit inkább ne mondj - Halász Alexandra tanácsadónk gyűjtéséből.


A tisztán érzés képessége - Igaz vagy sem?

Egyre több az olyan ember, aki magát "tisztánlátónak" nevezi, és sokaknak mondja meg a TUTIT. Te is ilyen vagy? Vagy csak mélázol rajta, vagy éppen ellenkezőleg?


Hogy vagy? - Válaszodból kiderül, milyen ember vagy!

Hogy vagy? - Mit válaszolsz általában erre a kérdésre? Írd le gyorsan, aztán keresd ki, milyen ember is vagy!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x