Psziché - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap5
Psziché
Haver vagy barát? - A nagy barátság teszt

Ki a valódi barát? Most papírra és ceruzára lesz szükséged, mert az igen/nem válaszok mellett gondolkodni is érdemes, sőt a végén a barátodnak is jár egy kis meglepetés. Teszteld le a barátságodat


Halál, temetés, gyász - az elmúlás rítusai

A halálról senki nem beszél, mert a kimondott szó erős.Amikor mégis bekövetkezik a tragédia, a család küzd, hogy hazavihessék a testet, mert otthon kívánnak tőle elbúcsúzni. Attól a perctől kezdve a temetés napjáig gyertyát égetnek. Ezzel a halottnak világosságot biztosítanak, hogy oda találjon a mennyországba.


Tényleg árulkodik az arcunk?

Az első nyolc másodperc során eldől, hogy a másiknak bizalmat szavazunk, vagy ellenszenvesnek tartjuk. Elegendő megpillantanunk az arcát, és tudjuk, hogy kedvelni fogjuk, vagy sem. Vajon mi alapján hozunk ítéletet ilyen gyorsan?


 A lelki zsarolás háttere

A lelki zsarolás főleg a nők művészete. Azért nevezem művészetnek, mert művészi szinten tudjuk művelni, mi nők. A férfi először észre sem veszi, hogy zsarolva van, mire észbe kap már késő. Addigra eltűntek mellőle a barátok, lemondott a hobbijáról, otthonról már csak a feleség engedélyével mehet el. Sok esetben még a családjától is el van tiltva, hiszen az anyós úgyis csak telebeszéli a fejét. Egy szóval jellemezve a férfiből papucsférj lett. Rövid idő elteltével aztán párja éppen azt veti a szemére, ami ellen eddig küzdött. Hogy nem határozott férfi.


Szex vagy vásárlás. Te tudsz dönteni? - Kínos összefüggések

Míg a nők agyán naponta csak egyszer fut át a gondolat - bár akkor jelentőségteljesen -, a férfiak átlag 52 másodpercenként gondolnak a szexre. Azonban négy nőből háromnak legalább ilyen gyakran jut eszébe a vásárlás.


Megéri pozitívan gondolkodni!

A pesszimisták passzívabbak és betegesebbek - bizonyították a tudósok. Sőt azt is, hogy megéri pozitívabban gondolkodni!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x