HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-02-17
Psziché

Gyűjtögetés - egy hobbi, ami túlnőhet rajtunk

A gyűjtőszenvedély is - mint minden más szenvedélybetegség - elhatalmasodhat az emberen, különösen bizonyos körülmények között. Mit lehet tenni, amikor a sok kedvenc tárgytól már mozdulni sem lehet?


Légy igazi nő!

Manapság válságban vagyunk a nemi szerepekkel. Egyre több nőies férfi és férfias nő van. Ennek sok oka lehet, de akkor tudhatjuk leginkább, hova tegyük ezt a dolgot, ha tudjuk, mihez tartsuk magunkat.


Ne hidd el, ha azt mondják: az élet már csak ilyen!

Nagyon sokan vannak, akik tudják, hogy mi érdekli őket, miket csinálnának szívesen, viszont halogatják azokat a létfontosságú lépéseket, feladatokat, amik előrevinnék őket. Egy megmagyarázhatatlan erő miatt nem képesek ezekkel foglalkozni, mivel lelkesedés helyett furcsa érzéseik vannak. Pedig logikusan mindenki tudja, mi a dolga, de sokan úgy érzik, hogy elveszett a motiváció, és inkább menekülnek az elől, amire vágynak.


Ha nehéz megtölteni örömmel a hétköznapokat...

Halogatás, üresség érzése, amikor a célok sem lelkesítenek... Van ebből kiút? Patály Ildikó kibogozó válaszol olvasónk kérdésére.


Keltsd életre a motivációdat!

Veled is gyakran előfordul, hogy csak bámulsz ki a fejedből és úgy érzed, semmi sem érdekel? A motiváció elvesztése a mindennapokban és a munkahelyen is komoly gondot jelenthet. Hogyan lehetne ezen segíteni? Íme tíz hatékony módszer.


Újévi fogadalmak - miért olyan nehéz betartani őket?

Te is úgy vagy vele, hogy február környékén minden évben kezdesz meginogni? Hallgasd meg, mit mond Sivaráma Svámi az újévi fogadalmakról!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x