HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-02-17
Psziché

Hogyan kezdjünk neki a jövőnek?

Újévkor a legtöbben fogadalmakkal, és tervekkel telve vágunk neki az előttünk álló időszaknak. A jövőre gondolunk, miközben a múltat igyekszünk magunk mögött hagyni, hibát követünk el azonban, ha azt gondoljunk, instabil alapokra is lehet építkezni.


Angyalok tánca

Szeretek írni a szeretetről. Hogy miért? Mert szeretek szeretni :) Sok éve, amikor a családállítást kezdtem tanulni, rengeteg elképzelésem volt az életemről. Volt elképzelésem a világról, a barátaimról, a családomról, a szerelemről, a kapcsolatokról stb. Aztán mindez egy családállításom során darabokra hullt. Rájöttem, fogalmam sincs róla, mi az a "szeretet".


Néhány egyszerű tipp, hogy 2019-ben boldogabb legyél!

A boldogság állapotát megtapasztalni sokkal egyszerűbb, mint hinnéd. Próbáld ki az alábbi apró ötleteket - nagy eredményekre számíthatsz!


Fák, férfiak, feladatok

Az emancipálódott nőtársadalom néha meg van győződve arról, hogy férfiakra márpedig semmi szükség nincsen. Ezt például olyan tézisekkel bizonyítják, mint a karácsonyfa és a férfi összehasonlító táblázata.


Gyermekkorunk Karácsonya

Holnap itt a várva várt este. Meggyúlnak a fények a fenyőfákon, az ajándékok már ott sorakoznak a fa alatt. Mézeskalács és fahéjillat lengi be a szobát, készül az ünnepi vacsora. Mégis vannak, akik inkább kihagynák életükből a Szentestét, és az egész karácsonyi készülődést. Ők azok, akik nem szeretik a Karácsonyt.


Karácsony misztériuma

A karácsony a fény újjászületése. Eggyéválás a teremtővel, az erők forrásával és az új hajtás az új energiák fellelése. A művészet eszköz, hogy eljussunk az alkotóhoz. A líra lant az Isten felé vezető úton. Mese a visszajutásról Ősvalónkhoz.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x