Psziché - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap7
Psziché
10 dolog, amit fel kell adnod, hogy továbbléphess!

Hányszor érezted mostanában úgy, hogy szeretnél végre felülemelkedni a nyomasztó dolgokon és továbblépni? Ha új dolgokra vágysz az életedben, itt az ideje feladni azokat, amelyek lehúznak!


Április bolondja!

Ja, hogy téged is vettek már palira április elsején? Hát igen, ez egy olyan könnyed sport, amelynek a végén nincsenek se győztesek, se vesztesek, csak egy jó kis kacagás. Na és az április bolondja.


Mutasd a táskád, megmondom, milyen vagy!

A táskánk az életünk, mi magunk, jellemünk titkai, családunk, otthonunk, mindaz, amit mindig, és lehetőleg formázva importálunk a környezetünkbe. A táska a legszociálisabb szimbólum, mivel az intim szférából hozottat összeköti a külvilággal. Lássuk te mit hozol magaddal?


Az introvertált lányok különleges vonzereje

Sokan azt hiszik, hogy a visszahúzódónak tűnő lányok nem vonzók annyira, mint a nyitott és barátkozó társaik - azonban tévednek! Miért?


7+1 kérdés az imádságról, amelyet sohasem mertél feltenni

Vajon az imáink azért találnak meghallgatásra, mert így kimondjuk a megfogalmazott vágyainkat, amelyek ezáltal fókuszt kapnak, vagy sokkal inkább azért, mert létezik egy tökéletes és teljes Személy, Teremtő, aki - ha kérjük - beteljesíti azokat? Az imádság valódi céljára és módjára keressük a választ az Ima Világnapján.


 Mikor és miért menjünk önsegítő gyászfeldolgozó csoportba?

Mikor küldjük oda azt a szerettünket, akinek nehéz megbirkóznia azzal, amit nem lehet megváltoztatni? Még mindig erős, hogy "mit fognak mondani" mások. Hogy nem szabad sírni, hogy feketében KELL járni, hogy ki kell, vagy épp nem szabad kimutatni. De a valódi lelki folyamatban alig van segítség.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x