Psziché - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap7
Psziché

Csepp a tengerben - víz és lélek kapcsolata

Biztosan hallottad már, hogy olyanok vagyunk, mint csepp a tengerből. A keleti tudományok úgy értelmezik az elmét, mint egy tavat. A megvilágosodott elme olyan, mint a rezzenéstelen, hullámok nélküli, tiszta tó. A zavaros elme pedig olyan tó, aminek felszínét hullámok tarkítják, és vize átláthatatlan a felkavarodott iszaptól.


Boldog akarok lenni! Elegem van a szenvedésből!

Már sokan írták, hogy legtöbbünknek a boldogság a célja. És szerinted hogyan haladunk ennek elérésében? Mert szerintem többnyire siralmasan. Persze társadalmunk nem arra van optimalizálva, hogy minden tagja hamarosan a teljes boldogság állapotába jusson.


Az vagy, amit birtokolsz?

A legtöbben úgy gondoljuk, hogy a birtoklás érték. Az általunk fogyasztott javakon keresztül mérjük az életszínvonalunkat, a birtokolt tárgyainkon keresztül hasonlítjuk másokhoz önmagunkat. Azt gondoljuk, minél több tárgy vesz bennünket körül, annál többet értünk el az életben. A boldogság mértékét a birtokláson keresztül ragadjuk meg. Csakhogy a birtoklás maga illúzió, hiszen a jogi értelemben tulajdonolt javakat is pusztán ideig-óráig tudhatjuk a magunkénak. Akkor hát mire jó a birtoklás? Mi az, ami igazán fontos?


Mielőtt darabokra törnél

A konfliktusokat nem tudjuk kiiktatni az életünkből, valahogy kezelni kell őket. Az elkerülő stratégia a legegyszerűbb és nyugodt életet biztosít, ám sokszor kellemetlen kinövéseket okozhat a fejünkön, amelyeket a tükörben nem feltétlenül fedezhetünk fel.


5 tipp, hogyan szabadulj meg függőségeidtől

Egy válság közepén semmi sem jöhet rosszabbul, mint a folyamatos függés, ami lebilincsel,a mire költeni kell, ami elrabolja idődet. Íme néhány tanács, melyek segítségével megszabadulhatunk a nem kívánt szokásoktól, viselkedéstől, kapcsolattól.


Az a híres régi kerékvágás

A régi kerékvágás a kitaposott út, ahol a kocsi szabályosan, erőlködés nélkül haladhat előre. Kíméletes a maga módján, nehogy új és járatlan utakon kelljen haladnia. A kitaposott út a biztos ismertbe vezet, és ez biztonságot nyújt az úton levőnek.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x