Showbiznisz - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Showbiznisz
Királykék, mandarin és pasztellszínek a tavasz-nyár slágerei!

Változatos színek és formák jellemzik a 2014-es év tavaszi-nyári kollekcióit. Hódítanak a "fagylalt" színek: a pasztell sárga, halvány rózsaszín, vízkék, vízzöld, hamvas barack.


Az év hősnői öblítősflakonnal mutatnak példát

Az év hősnői díjat átvevő Messzelátó Egyesület tagjai egy kis fricskával készültek: kiürült öblítősflakonból készítettek ékszereket viseltek.


Megfertőződtek a sztárok

A golf olyan, mint a szex, az is élvezi, aki nem profi benne. Nem csoda, hogy kis hazánkban is vírusként terjed a golfláz, aminek legújabb áldozata Köböl Anita, a TV2 Egészségmánia című műsorának házigazdája.
Ganxsta Zolee a kutyáit is emberszámba veszi

"Számomra a kutyáim olyanok, mintha a legjobb haverjaim lennének, akik a legjobb és legtöbb törődést érdemlik meg, semmi olyat nem tennék velük, ami nekem fájdalmat okozna." A rapper így vallott házi kedvenceiről.


Hírességek üzeneteit is viszi Erőss Zsolt a csúcsra

A hegymászó hamarosan nekivág a világ harmadik legmagasabb hegyének, a Nepál és India határán található Kancsendzöngának. Már csak két hétig lehet üzenni: az üzenetek felkerülnek arra a pendrive-ra, amit Zsolt a csúcson fog majd elhelyezni.


Oscar: az Argo-akció lett a legjobb film

A díjak idén megoszlottak a 24 kategóriás mezőnyben. Steven Spielberg 12 Oscarra jelölt Lincolnja csak két díjat kapott.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x